04-07-2023, 02:38 PM
(04-07-2023, 01:54 PM)SwitchBlade כתב: שאלת השאלות.
שמע, אני מבין את הרצון של סינה עם אליפות מספר 17, אבל היחסים הנוכחיים שלו עם WWE עכשיו הם על בסיס הופעה/שתיים בשנה ולא יותר, בקצב הזה לסינה לא מגיע לשבור את השיא הקאנוני של פלייר. אם אני לא טועה גם הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה לשבור את השיא הזה.
בעיניי מי שצריך לזכות באליפות היה קודי רודס ברסלמניה. כאילו.. זה כזה ברור, זה כזה מובן, זה היה non brainer עצום ובהתאם גם פספוס בקנה מידה יוצא דופן אפילו לWWE.
אם ממשיכים מכאן הלאה?
אני חושב שיותר מתאים לקודי לא לקבל את האליפות שלו ולהפוך לdark horse בWWE. מעבר לזה שזה מצחיק אותי ברמה האישית, זה קצת יותר מעניין, כי הצ'אנס איתו פוספס.
אני מבין את הרצון לראות את ג'יי אוסו מנצח, אבל לדעתי אין לו איכות כזו ככוכב, זה פשוט לתת את האליפות לגרסה משונמכת של ריינס.
לדעתי תמיד אפשר ללכת על סת', בנוסף הייתי שמח לראות את וולטר מנצח אותו. וולטר יכול לוותר על אליפות הIC כדי לקבל צ'אנס לאליפות הראשית, ופשוט... לנצח את ריינס נקי. מה רע?
אם ג'יי ווייט היה בWWE הייתי מציע פשוט באירוע הבא שריינס יפיל לו.
קודי צריך לזכות באליפות כהיל, זה יהיה אחלה דבר. במקום פייס מלקק שעושה אתגר פתוח כל תוכנית נקבל את האמריקן נייטמר. שחצן, גאה היל לתפארת.
לדעתי קודי כאלוף היל >> קודי אלוף פייס.
לגבי מי יקח לריינס(רושם לפי העדפה):
1. כמובן שהראשון שאני רוצה זה רולינס, גם לא חייב שהוא יקח את 2 האליפויות הוא יכול לזכות רק באליפות הwwe ככה הריין על האונברסלית ממשיך.
רולינס יש את ההיסטוריה, הוא איום, הוא יכול לגרום לנו לחשוב שריינס הולך להפסיד וגם הוא סופר אובר ורלוונטי.
2. גונת'ר, כתבתי את זה בעבר שהוא צריך להפסיד את הIC לשיימוס במניה ומשם בנייה לסאמרסלם מול ריינס. גונת'ר מפלצת, והדמות שלו עכשיו(אם יהיה פייס) בול נגד מה שריינס מייצג. זה כמו יד לכפפה זה בדיוק מתאים.
3. ג'יי אוסו, הוא היה ההגנה הראשונה של ריינס כשזכה באליפות. ראיתי את הקרב שוב, הוא צעק עליו שם תכיר בי כראש השבט והוא לא הסכים... זה יכול להיות פיוד סוגר מצויין לריינס. מי שהוא הגן עליו ראשון הוא זה שיקח לו בסוף. נוסיף לזה את זה שזה פיוד בין הבלאדליין והם לא יתערבו ואם כן זה יהיה מעניין ומותח. אבל לא יודע כמה ג'יי אוסו יכול להחזיק המאיין איבנט כדמות, מכירות, רייטינג וכל מה שכלול בלהיות האלוףתשל החברה.
4. ג'וני גרגאנו, ג'וני פאקינג רסלינג יכול להיות הפייס האולטימטיבי וכמו שהוא עשה את זה נגד אדם קול והUE וזכה באליפות nxt.. הם יכולים לעשות איתו אותו סיפור בערך. אפשר להוסיף לו את צ'אמפה שינטרל את סולו ולומיס עם עוד משהו(ת'אורי) על האוסוס.
כאלה שבחוץ וכן רציתי: ג'יי ווייט ואדם קול בייביייי.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)