03-14-2023, 01:44 PM
(03-14-2023, 12:04 PM)wwehof כתב: הטלויזיה מגיעה עם נטפליקס, פריים וידאו, דיסני פלוס, אפל טי וי פלוס מובנים, אז עקרונית אין לי צורך לחבר סטרימר כדי לצפות.תשים טורנטים חחחח מה זה כל הנטלפיקסים האלו. משלמים לחברת מדיה אך ורק אם יש ילדים שצריכים דיבוב. חוץ מזה אין טעם.
בנוגע לרוטמן - כשהוא מדבר אל אנשים שאפילו לא באופוזיציה בצורה כזאת, אין באמת דיון ענייני:
https://m.ynet.co.il/articles/rjlxk6jrs
אתה יכול לטמון את הראש בחול ולהגיד שהאופוזיציה צעקה לדוגמה אחרי שרוטמן סגר להם את המיקרופונים וליפול עליהם. אני חושב שכולם מבינים במצב כזה מי גורם לבלגאן.
החוק הצרפתי - בכללי אוסר חקירה נגד ראש ממשלה מכהן
בנוגע לימין שמאל - אתה ממשיך לחטוא כאן לאמת. רק אתמול או שלשום היתה כתבה בחדשות. ראיינו מישהי שנדמה לי 'ם משפחתה ביטון בנוגע לכתבה שהיתה על ההפגנות. היא טענה שיש אפליות בין אשכנזים למזרחים וכו' ומלאה טענות נגד המצב. ותנחש מה? היא בכל זאת הולכת להפגנות. היא אמרה שכרגע המצב גרוע אבל שאם הממשלה הזאת תעביר את החוקים יהיה גרוע יותר.
קארוסי, עם יש על הלב, אתה חושב שהממשלה הנוכחית טובה יותר מהקודמת? המצב הבטחוני היה טוב יותר. בתחום הכלכלי, הממשלה הזאת גומרת על הצעירים (מעלים את מחיר למשתכן באזורי המרכז בחצי מיליון), הארנונה בדרך להעלאה משמעותית, מקמבנים הנחות בתבחורה ציבורית רק לחרדים על חשבון שאר האוכלוסיה ועוד. מה בדיוק טוב בממשלה הזאת? חוק אחד הם לא העבירו לטובת האוכלוסיה. הרבה חוקים מעבירים לטובת ביבי, דרעי וכו'.
הממשלה הנוכחית טובה יותר מכיוון שאי אפשר לשלוט בה ע"י גחמות. הממשלה הקודמת היית נסחטת בקלות.
חוקים לאוכלוסיה?
הממשלה הקודמת העבירה קצת פחות מ90.
הממשלה הנוכחית: קריאה ראשונה (60) קריאה שנייה - שלישית (36) החקיקה הושלמה (19)
וזה רק תוך 4 חודשים.
הממשלה הנוכחית מתנקשת ביבואנים ד"א. https://fs.knesset.gov.il//24/law/24_ls1_625900.pdf
(03-14-2023, 12:10 PM)Bam Bam Bigelow כתב: בכל אופן - אין פה העברה של מוקדי הכוח בין השמאל לימין. יש פה החלשה של שומרי הסף של הדמוקרטיה.שומרי סף של השמאל, לא של דמוקרטיה.
אני מציע לכם להסתכל על וועדות, להכנס לאתר הכנסת ולראות את החוקים ואת הדברים.
רוב האנשים וגם אתם מוזנים מרשתות חברתיות, שמועה מפי הדיבור וערוצי טלויזיה.
תסתכלו על מה שמתנהל בכנסת ותגלו עולם אחר לגמרי.
---------------
נתתם ציטוטים של רוטמן מYNET בזמן שבוועדה עצמה הוא מתנהג בצורה מאוד הוגנת ורהוטה וחברי הכנסת של השמאל מתנהגים בצורה ברברית צועקים וקוטעים, עושים תעלוכה של קללות וגידופים עד שהם יוצאים בקריאה 3. אחד אחרי השני בשמאל כמו חיילים שקיבלו הוראות משבשים ישיבות עם קללות והעלבות. אבל ראית כתבה על שמחה רוטמן עם ציטוט ואתה חושב שזה האמת. כמה רחוק מהמציאות.
תקראו את החוקים, תראו את הוועדות.