06-19-2021, 01:36 PM
מה עוד צריך להגיד על סמאקדון פשוט תוכנית מעולה
אחלה של פתיחה הקטע שרומן ריינס אמר לריי שמה שהוא עשה לדומניק היה PG היה מעולה
אחלה קרב זוגות וואלה אזיז לא היה משהו
חייבים להפסיק לתת למחבל במה די הוא פשוט נמאס
זה לא קרב שצריך להיות בppv
הקרב על הכתר היה מעולה ריק בוגס תמיד מפציץ גם פאט מאקפי פשוט זהב ורק מוסיף קורבין בוכה
ביאנקה ביליי אחלה אבל לא חושב שזה צריך להיות קרב כלוב רולינס סוזארו היה אמור להיות אבל מאמים שהם יעשו את העבודה
אוטיס אני באמת לא יודע מה קורה שם לא יודע זה נראה כאילו הם בונים סוג של מונסטר מפלצת זה ככה נראה גם עשו לו שיניו עם זה בזקן ובמוסיקה לא יודע נראה
הקטע של רולינס סוזארו מאחורי הקלעים היה מעולה מקווה שרולינס ינצח ויסימו את זה
ג'ימי מכיר בראש השולחן תודה .
והסוף מה עוד צריך להגיד על ראש השולחן קרב מעולה נתנו לריי לשלוט המון בקרב ולפי דעתי היו צריכים לתת להם יותר זמן רומן זהב ריינס עם עוד חיסול
אני לא יודע עם זאת עדיין התוכנית לסאמרסלאם סינה ריינס
אבל עם זאת התוכנית אז חיביים לתת לרולינס קרב נגד ריינס כמה שיותר מהר אולי ב mitb כי עם זה לא יקרה שם זה אף פעם לא יקרה
אחלה של פתיחה הקטע שרומן ריינס אמר לריי שמה שהוא עשה לדומניק היה PG היה מעולה
אחלה קרב זוגות וואלה אזיז לא היה משהו
חייבים להפסיק לתת למחבל במה די הוא פשוט נמאס
זה לא קרב שצריך להיות בppv
הקרב על הכתר היה מעולה ריק בוגס תמיד מפציץ גם פאט מאקפי פשוט זהב ורק מוסיף קורבין בוכה
ביאנקה ביליי אחלה אבל לא חושב שזה צריך להיות קרב כלוב רולינס סוזארו היה אמור להיות אבל מאמים שהם יעשו את העבודה
אוטיס אני באמת לא יודע מה קורה שם לא יודע זה נראה כאילו הם בונים סוג של מונסטר מפלצת זה ככה נראה גם עשו לו שיניו עם זה בזקן ובמוסיקה לא יודע נראה
הקטע של רולינס סוזארו מאחורי הקלעים היה מעולה מקווה שרולינס ינצח ויסימו את זה
ג'ימי מכיר בראש השולחן תודה .
והסוף מה עוד צריך להגיד על ראש השולחן קרב מעולה נתנו לריי לשלוט המון בקרב ולפי דעתי היו צריכים לתת להם יותר זמן רומן זהב ריינס עם עוד חיסול
אני לא יודע עם זאת עדיין התוכנית לסאמרסלאם סינה ריינס
אבל עם זאת התוכנית אז חיביים לתת לרולינס קרב נגד ריינס כמה שיותר מהר אולי ב mitb כי עם זה לא יקרה שם זה אף פעם לא יקרה
LET ME IN