02-17-2023, 02:56 PM
(02-16-2023, 09:16 PM)WhoIsYourHero כתב: https://twitter.com/snowboiiii/status/1625849567894994947
טייק מצוין על האליט. ראיתי את זה לפני שהמארקים הגיעו והיו כמה תגובות נחמדות, בהצלחה למצוא אותם בין כל המלטדאון שהולך שם.
גם אני חושב שהבאקס מיצו את עצמם במחלקת הזוגות של AEW. האליט זאת הדרך שלהם להאריך את הקריירה שלהם בכמה שנים אבל זה לחלוטין לא עובד ולא יעבוד.
השלמתי עם זה שקני כבר לא מעוניין לחזור לימים הגדולים שלו ובמצב הנוכחי אני לא יודע כמה ערך יש לו.
מה יהיה יותר משמעותי עבור דיינמייט בשלב הזה, לאבד שחקנים מרכזיים כמו מוקסלי ו-MJF או את האליט?
*לאבד את מוקסלי יהיה כמו לקבל סטירה.
*לאבד את את מקס יהיה כמו אגרוף לפנים בגלל שהוא מוכשר וצעיר אז טכנית הוא יכול להיות הפרצוף של הארגון לעשור וחצי לפחות.
*לאבד את האליט לא יהיה ביג דיל לדעתי, אם אני לא טועה מאז מה שקרה עם פאנק כמעט כל פעם שהם על המסך הרייטינג יורד, לא בכמויות דראסטיות כמו נגיד 200-300 אלף צופים אלא משהו בסביבות 50 עד 150 אלף צופים שזה עדיין אומר משהו לגבי הפופולריות שלהם כרגע.
תוסיפו את העובדה ששלושתם לא צעירים וכבר עברו פציעות ותקבלו חבורה שלא שווה להשאיר אותה במחירי עתק וסמכויות שגם ככה אין למלא.
קני לבדו עם בוקינג מתאים שווה המון כסף, גם אדם קול.
מצחיק איך שני האחים האלה מצליחים להוריד את הערך של החברים הכוכבים שלהם ברגע שהם נצמדים אליהם.