02-16-2023, 05:04 PM
(02-16-2023, 04:46 PM)Bam Bam Bigelow כתב: מצויין. אתה כבר פועל וזה נהדר. תמשיך...
איך מגיעים למקומות האלו? לצערי אני לא מספיק מומחה לינקדין (עובד על זה ממש בימים אלו) - אבל יש את הקבוצות לחיפוש עבודה בפייסבוק ״משרות עילאיות ומתנשאות״ ״משרות בהייטק״ ועוד... תרשום בחיפוש משרות [השלם את המקצוע אותו אתה מעוניין] ופשוט תצטרף לקבוצות.
בלינקדין - אתה יכול לחפש את העבודה שאתה מעוניין, לפלטר לפי שנות נסיון למשל או איזורים (לא ממליץ למשרות ג׳וניור להנעל על אזור תל אביב, יש המון משרות ליד שהן מקפצה). ברגע שאתה מתחיל לראות שהתוצאות מתאימות לך - שמור את הפילטור ותקבע לך אלרטס על זה. פעם ביום הלינקדין ישלח לך מייל על משרות חדשות בתחום.
תחפש חברה שלמדו איתך בתואר, שלמדו שנה לפניך, חברים שלך, חברים של חברים, ותגדיל את מעגל החברים בלינקדין. אם יש אנשים שנוח לך - שאל אותם. בסוף כל המידע הנכון עובר מפה לאוזן... לצערי אני לא כלכלן אז אני פחות מכיר קבוצות ספציפיות. בכל אופן גם פה הייתי מחפש כל מיני שמות גנרים של קבוצות בפייסבוק ורואה מה עוזר.
דרך אגב - אני לא יודע אם זה נפוץ אצלכם, אבל הייתי בודק גם בחברות השמה כלשהן... לא יזיק.
תודה על העצות חבר, איישם
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)