02-12-2023, 12:12 AM
(02-11-2023, 08:59 PM)karusi כתב: איפה לדעתך?
התשובה בגוף השאלה, ליגה של גדולים יש רק אחת.
אבל אני אזרום :
אימפקט רסלינג - יופיע כל שבוע באימפקט זון מול 200 צופים, פעם בכמה חודשים יצא מהאימפקט זון למקום חשוך אחר, תוכנית טלוויזיה שמשודרת ביוטיוב, רייטינג נמוך, יתאבק נגד ג'וש אלכסנדר, טומי דרימר, סמי קהליאן וריץ' סוואן בקרב אקסטרה-ואגנזה מאנסטרס בול באטל רויאל הדחות הפוך.
דיס איז אינדיז(דינמייט/ראמפייג') - יעבור לאיזור הנוחות שלו לצד חברי האינדיז שלו וסטוריליין לא נגמר של מיד אליט ואליפות השלשות, פעם בשבועיים בערך יופיע בטלוויזיה ויחתוך את עצמו עד שידמם וכמובן יתחמק מטומבסון מהטופ רופ דרך שולחן נעצים. הוא יופיע באולמות חצי ריקים לאורך כל השנה, 3500-6000 צופים, כמה פעמים בשנה הוא כן יזכה להופיע באולמות סולד אאוט בערים כמו שיקגו וניו יורק. הוא לא יזכה להופיע מול מיליוני צופים בבתים אלא אם כן מתאבק מהרוסטר ימות ואז הם כן יעברו את המיליון. מפה הדרך קלה לראמפייג' וכו'.
WWE - הליגה של הגדולים. המקום היחידי שג'יי וייט צריך להיות בו, יהפוך מעוד מתאבק לסופרסטאר. קודם כל הוא בטח יחתום על חוזה גדול וירוויח מיליוני דולרים ויסדר את עצמו, החשיפה שיקבל WWE גם תפוצץ ותגדיל את כל חשבונות המדיה שלו. הוא יתאבק נגד המתאבקים הכי טובים וגדולים שיש בעולם ההאבקות, יצפו בו על בסיס שבועי בין 1.5 ל-2.5 מיליון צופים. (ג'יי וייט נגד מאדקאפ מוס = מעל 2 מיליון צופים).
הוא יתאבק באולמות מלאים על בסיס שבועי, יתאבק באיצטדיוני ענק מפוצצים בעשרות אלפי צופים, מופעים בינלאומיים בערב הסעודית/UK ועוד. הדובדבן שבקצפת זה כמובן להתאבק באירוע הכי גדול שיש לעולם ההאבקות להציע וזה רסלמניה. אני יכול להמשיך עוד אבל הנקודה הובהרה.
---
אם ג'יי וייט לא מגיע ל-WWE גיא אשם, גיא הבטיח לי בסקייפ שהוא מגיע.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)