02-07-2023, 10:40 PM
(02-07-2023, 06:11 PM)SwitchBlade כתב: זה העניין - זה עובד לו כרגע, to an extent.
הרי, אף אחד לא מצפה ממנו להישאר במעמד הזה לאורך זמן.
סאמי אמר בעצמו בראיון עם אריאל הלוואני שהוא לא הטיפוס לסחוב את הארגון לחצי שנה ויותר. למרות שהוא חד משמעית מספיק מוכשר בשביל להיות כזה.
אני חושב שסאמי הגיע הכי גבוה שהוא יכול להגיע אי פעם - עם ההצגה הנוכחית שלו. שלב אחד מעבר לזה ידרוש ממנו להציג את עצמו כביג דיל.
רומן ריינס וקודי רודס הם הדוגמה של "אין נוסחה אחת לכולם": קודי מתלבש בחליפות ומתהלך כמו טווס, ריינס יוצא לבוש בשחור עם חולצה חדשה כל פעם, ומתנהג כמו בוס. קני אומגה יוצא לWK כשהוא מחופש לדמות אנימה עם אסתטיקה קצת נשית. לכל אחד מהם יש צורה שונה של ביצוע, אבל כולם למעשה עושים אותו דבר: מציגים את עצמם כמשהו גדול.
אני מרגיש כאילו עם דרך ההצגה שלך אתה יכול לכופף את הבוקינג כך שיתאים לך.
דרו מקנטייר - ניפח את עצמו וגידל זקן. יש גבול לכמה אתה יכול להגחיך או להוריד משקל ממישהו שנראה ככה.
כשהוא היה ב3MB? בקלות היה ניתן לג'בר אותו לג'ק סוואגר או לסזארו.
גם עכשיו כשהוא מתעסק בזבל, הוא עדיין נמצא בפוזיציה בה הוא יכול להשתגר לאפרקארד ומעלה עם קצת בוקינג, לא הרבה אפילו.
האספקט הויזואלי הוא מה שסחב את ריינס למעלה, והוא גם מה שמונע עכשיו מסאמי להיתפס כאחד שאשכרה יכול להוריד את ריינס מהכיסא שלו.
בזמן שאני מבין מאיפה הטענה שלך באה ואני אינסטינקטיבית מסכים, עולה לי הדוגמה של AJ סטיילס בTNA. הוא לא היה פלאשי רוב הקריירה שלו שם, לא היה לארגר דן לייף, הוא פשוט היה הלב והנשמה של הארגון. עכשיו, ברור שTNA זה לא WWE גם המימדים וגם באופי, אבל אם מתאבק מספיק מוכשר ומקבל את הבוקינג המספיק ספציפי כדי להשאיר אותו הלב והנשמה של הארגון שלך, הוא תמיד יוכל להיות אלוף עולם, הקהל תמיד יהיה בעדו ואף אחד לא יניד עפעף כשהוא ינצח את אביס, סמואה ג'ו, קורט אנגל או רומן ריינס.
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!