02-05-2023, 02:03 PM
(02-05-2023, 01:14 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אור גיבור נותן טאג לבאם באם - שנכנס לזירה. באם באם כותב באמצעות מחשב הפעם, אז שימו לב - יש פה שימוש בטכנולוגיה, למשל, ציטוט:
מה? לא נכון.
הסיבה שמתמודדות לא נבנות זה לא בגלל שיש עוד חגורה, אלא בגלל שבסמאק החגורה נחנקה ע״י רונדה ראוזי, שנחנקה בהמשך ע״י שארלוט. ליב (על אף השימוש במקצר הדרך - כסף במזוודה) הייתה אלופה אהובה ונהדרת. כל כך נהדרת שאדון טטט אף החליף את הניק אליה. היה אפשר לעשות איתה כל כך הרבה, רק שראוזי לא הייתה מוכנה לתת את הכתפים ושרפה לה את האליפות.
בראו - הבנייה של ריה ע״י ״סטייבל של גברים״ (מה זה אומר? יש אישה בסטייבל, איך זה סטייבל של גברים?) היא דרך נהדרת לבנות מתאבקת. או מתאבק. גם דומיניק מסטריו הציל את הקריירה שלו. גם האלוף הנוכחי שלנו שיש לו יותר כינויים ממלך במשחקי הכס, ובעצם יותר כינויים ממהלכים בזירה התחיל את דרכו כחלק מסטייבל שעזר לו לבסס את דמותו. באטיסטה התחיל את דרכו בסטייבל ובעקבות הראמבל צמח להיות מי שהוא היום ועוד ועוד.
ופה אנחנו נכנסים לביצה והתרנגולת. מאיפה הבטחון שאם תהיה לנו אליפות אחת - נפסיק עם סיפורים מטופשים של מתאבקות חמות כמו אלכסה בליס שבמקום להיות האלופה של ראו חזרה אחורה 3 שנים בגלל מתאבק עם שגעון גדלות?
שאם תהיה לנו אליפות אחת אז האלופה המדופלמת לא תבזבז מתאבקות אחרות עם עוגות גבינה לפנים?
אנחנו רואים איך ההשקעה ברומן ריינס פשוט הצמיחה דור שלם של טאלנטים שראויים לחגורה.
והנה - הגענו לשורש הבעיה. אין לנו 10 טאגים רלוונטים. אין לנו 10 נשים רלוונטיות. אין לנו מספיק נשים בסטייבל של גברים. אין לי בטרייה בשלט.
הפתרון הקל הוא להוריד חגורות אליפות (או במקרה של החברה הנגדית - פשוט לייצר מלא חגורות כדי לחסות על בוקינג עצלני).
הפתרון הקשה הוא - להשקיע בבוקינג. יש לנו היום 4-5 שעות רסלינג שבועיות + השעות של נקסט. זה ה-מ-ו-ן זמן ליצור מועמדים שיהיו רלוונטים, אפילו בשבילך אהרון.
כי אם לא תעשה את זה - אז תקבל אלוף אוניברסאלי אחד שאין ספק בעליונותו + אלופה אוניברסלית אחת שאין ספק בעליונותה + אלופי זוגות שאין ספק בעליונותם + אלופת TBS שאין ספק בעליונותה.
ומתחתים יהיו כל מיני מתאבקים, שלדעתך לא יהיו מספיק רלוונטים להחליפם...
ואז מה? איחוד בין האלוף והאלופה? האלוף והאלופים?
אתה מתעלם ממשו מאוד קריטי פה.
אין מאגר בלתי נדלה של מתאבקות ברמה גבוהה.
לא הכל זה בוקינג, המתאבקות עצמן צריכות להיות טובות מספיק בשביל להצדיק את הבוקינג הזה.
ליב היא דוגמה רעה, היא מתאבקת בינונית במקרה הטוב, ממש לא אלופה נהדרת.
הנקודה של הסטייבל לא הייתה להראות שאי אפשר לצמוח מתוך סטייבל, אלא שריה הייתה עם אינטרקציה מועטה עם נשים במחלקה, ומילאה את רוב זמנה בקרבות של הגברים.
גם כשהביאו את מיצ'ין מולה בסטייבל גברים אחר, מה יצא מזה? נתנו לה את הבוקינג הנכון, אבל היא לא טאלנט מספיק טוב בשביל לצמוח ממנו.
"חזרה אחורה 3 שנים", לול מה? אני אחד מהתומכים הכי גדולים של אלכסה, אבל בכל התקופה מאז שבריי עזב היא פשוט דשדשה. והיא בעצמה אמרה שהיא לא נהנית מהדמות "הרגילה" שלה.
להפך, עכשיו סוף סוף היא חוזרת ליצור עניין כשהיא חוזרת לדמות האפלה שלה.
האם אני חושב שכל מה שקורה איתה בדמות הזאת טוב? לא. אבל זה מצב עדיף מאוד על המצב שהיא הייתה בסטייבל עם אסקה וביאנקה וזה הרבה יותר חיובי משלילי.
אני לא יודע אם אתה מדבר על ריינס בציניות, אבל זה נכון. למרות שגם לפני זה היו לא מעט מתאבקים לגיטימיים לאליפות מרכזית, עכשיו יש אפילו יותר. יש צורך בלפצל את האליפות של ריינס.
אני גם לא הבנתי איפה השתרש בדיוק הקטע שאני טוען שהאלוף צריך להחזיק בריין של 200 שנה. זה היה עם העניין של אליפות ארה"ב? אני טענתי אחרת, שזה אפשרי לעשות דברים טובים ב-2 הסיטואציות, גם במצב של ריינס וגונת'ר וגם במצב של אליפות ארה"ב.
הרי גם מלכתחילה אני זה שטען שביאנקה סתם עם האליפות הרבה זמן וזה ריין לא טוב.
הטענה שלי מתייחסת רק למספר האליפויות בהתאם לטאלנטים, לא לכמות הזמן.
![[Image: TMGhSUu.jpg]](https://i.imgur.com/TMGhSUu.jpg)
Let The Games Begin