02-01-2023, 09:37 PM
(02-01-2023, 09:14 PM)DarkArts כתב: אז אתה אומר לי שיש לי לפחות שנתיים עד שכל הגיימינג נהיה מתסכל?
כן.
האמת, לא בצחוק, גיל 25 בערך סימן אצלי צניחה בסיבולת למשחקים. בקושי מסוגל לשחק שעה רצוף עכשיו.
יותר התכוונתי לכך שבתור מישהו באמצע גילאי ה-20 (ולא בסוף), התרגלתי לסטנדרט מסוים של אמינות ואיכות - חברות כמו CDPR, רוקסטאר, בת'זדה ואפילו יוביסופט לא היו מרשות לעצמן להוציא על דיסק משחק לא גמור, לא היו מרשות לעצמן לתקוע רכישות בכל קצה במשחק. היה DLCים גדולים, היו בונוסים לפרה-אורדר, והיה את המשחק הגמור, וזהו. אני חושב שהחברה היחידה של משחקים שלדעתי הייתה כבר הרוסה מהיסוד בשלב הזה הייתה EA, כמובן שActivision ויוביסופט היו הבאות בתור.
מאז, הסטנדרט של כל החברות האלו התרסק, בצורה חסרת בושה.
CDPR, שהוציאו כנראה את משחק העשור - The Witcher 3 - הצליחו להרוס את כל האמינות שלהן עם CyberPunk, פרויקט שהיה גדול עליהם והציג לראווה את הירידה בסטנדרט של המוצרים שהם מוציאים.
בת'זדה הוציאו את Skyrim ומיד אחר כך הפסיקו להוציא תוכן איכותי. Fallout76 נפל על הפרצוף, ואז הם החליטו להתקפל ב100% ולא לנסות יותר להוציא משחקים טובים.
רוקסטאר סחטו עד דמעות את GTA V, ובשונה מבת'זדה, הוכיחו שעדיין יש להם את זה בענק עם RDR2, משחק יוצא דופן.
יוביסופט מסמנים כנראה את 2023 בתור השנה הגרועה ביותר שלהם, אחרי 2022 מאכזבת וכמובן שינוי מלא של מהות הכותר המוביל שלהם AC.
יש שתי חברות שאני עדיין יחסית סומך עליהן מבחינת איכות: Fromsoftware שהרשימו אותי עם אלדן רינג, וWarhorse שהוציאו את KDC (אבל הם לא באמת חברת פיתוח מהשורה הראשונה).
WWE2K20 היה בושה איומה, לחשוב שהם מעיזים ב2023 להמשיך להשתמש באותו המנוע ולזרוק עלינו אותו זבל של Gameplay Trailer שממש מראה בבירור 0 מאמץ.. עלבון לאינטליגנציה.