01-26-2023, 01:44 AM
(01-25-2023, 08:15 PM)aharon1994 כתב: אם אתה לא מתייחס לגיל, אז אפשר להתייחס גם לנייט, פריסט, קרוס וריד.
מבחינת גיל יש לך את סולו ואוסטין שכבר היום הם במעמד גבוה.
ואם מדברים מחוץ לרוסטר הראשי, אז מין הסתם יש עוד כל מיני ב-NXT.
בכללי אני חייב לגעת פה בנקודה. לפני מספר שנים היה דיבור מהותי על עניין של פארט טיימרים והאם מתאבקים מהרוסטר יכולים לעמוד מולם, לנצח וזה ירגיש אמין כמו שהם באותה הנקודה.
באותו הזמן הדעה הרווחת הייתה שזה לא המצב, שהם לא בנויים מספיק, או שלא עושים אותם אובר מספיק או כל מיני דברים בסגנון.
היום, אם אני לוקח את הרשימה ששלחתי מקודם, אני בהחלט חושב שכל מי שברשימה הראשונה עומד בקריטריון הזה (מין הסתם אין טעם להחשיב את אדג' ולסנר שם שהם מהצד השני).
וגם ברשימה השנייה יש אנשים שלא רחוקים משם בכלל וחלקם אולי אפילו יכולים במידה מסוימת לעשות דברים כאלו.
יש שיפור במעמד של החברה בטופ, הם יותר אמינים ויותר נתפסים כמתאבקים גדולים לעומת המצב שהיה לפני מספר שנים בעיניי.
זאת קפיצה מהשנה האחרונה לדעתי. אחת הסיבות שראמבל 2022 היה כל כך גרוע היא שהערך של הרוב המוחלט של המתאבקים היה ברצפה. התוצאה שלו סימלה בדיוק את הרמות בקייפייב של המתאבקים - ברוק לסנר נכנס ותוך 2 וחצי דקות מדיח 5 אנשים וזוכה בראמבל. לא היה אף מתאבק חוץ ממנו שחשבנו שהוא איום רציני לראמבל, בהימורים לסנר קיבל רוב והמקום השני היה ריינס, שבכלל היה האלוף האוניברסלי ונקבע לו קרב נגד רולינס (אני יודע שזה בסה"כ הפורום, אבל בעיניי זה משקף. לא היה אחד מלבד לסנר או ריינס שהרגשתי שהוא רלוונטי לאליפות ראשית, אולי חוץ ממקינטייר שחזר והיה ברור שהוא לא לוקח. גם רוב האנשים פה חשבו כמוני).
בהמשך השנה קרה משהו מעניין. רומן ריינס כביכול פינה את הבמה, מלבד CATC לא היה לו קרב אליפות עם תחושה שהוא יכול להפסיד, וזה נתן מקום למתאבקים לזרוח, בנוסף לבוקינג איכותי. קודי רודס חזר ומיד הפך לביג דיל, סת' רולינס נראה מיליון דולר למרות ארגזים של הפסדים (הוא ניצח רק ב-PPV אחד לאורך כל השנה), בובי לאשלי נסק, מקינטייר ושיימוס קיבלו יותר ספוט ביחד עם הברולינג ברוטס של שיימוס, גונת'ר ואימפריום עלו לרוסטר הראשי ועם עזרה משיימוס והברוטס הפכו לכוח רציני ודומיננטי. אפילו אוסטין ת'אורי שהתחיל את השנה כילד המאוס של וינס, שהפסיד נקי לפאט מקאפי ברסלמניה, הפסיד את המזוודה בקרב על אליפות ארה"ב ועדיין מרגיש הרבה יותר לגיטימי עכשיו בגלל בוקינג נכון בתקופה האחרונה. היום הוא במעמד גבוה כמו שאמרת.
בקיצור, אני חושב שזה עניין שנמשך בערך מאז רסלמניה. ה-WWE מספקים יציבות מבחינת איכות התכניות שלהם, הבוקינג חכם יותר ואחד האפקטים זה שלמתאבקים יש ערך.