01-08-2023, 11:22 PM
(01-08-2023, 09:49 PM)Bam Bam Bigelow כתב: באם באם נעמד באמצע הזירה ומביט ביריביו.
הוא מביט בגיא במבט מאיים, באם באם זוכר שגיא נעל לו אשכול תוצאות. גיא מביט בו בחזרה, בולע רוק, מוכן לכל תרחיש.
באם באם מפנה מבט ומסתכל על שליו הגואט. באם באם זוכר ששליו מחזיק בדעות רדיקליות על מי הגואט. שליו מביט בו בחזרה, בולע רוק, מוכן לרשום ולדרג כל תרחיש.
באם באם מפנה מבט בשלישית, אל עבר קרוסי. קרוסי מביט אל המסך, שם מופיעה ג׳וליה. נו מילא.
באם באם מפנה מבט ברביעית אל אור הגיבור. לאור גיבור יש חתימה מצחיקה. באם באם אוהב את החתימה של אור גיבור.
באם באם מפנה מבט בחמישית ומסתכל על לידור מוקסל. באם באם זוכר שללידור יש חתימה בה רואים את החדר החשוך האמיתי, החור השחור, הכריס ג׳ריקו. באם באם לא אוהב את כריס ג׳ריקו. לידור מביט בו בחזרה, בולע רוק, מוכן לכל תרחיש.
באם באם ניגש אל לידור עם יד ימין מושטת. לידור מבולבל. ג׳וליה הארט עדיין מופיעה על המסך לוחשת ״כיף״.
לידור נותן כיף לבאם באם ביגלו. באם באם ביגלו לאט לאט מרים את ידו למעלה, וג׳וליה הארט לוחשת ״למעלה עדיף״.
לידור, עדיין מבולבל נותן כיף הפוך לבאם באם, ששוב מוריד לאט לאט את ידו. ג׳וליה לוחשת ״למטה כדאי?״
לידור, בטוח בעצמו, מרים את היד ובא לתת כיף ממש ממש חזק לבאם באם.
ג׳וליה נעלמת מהמסך, תוך שנשמע צחוקה האפל והזדוני. המסך נצבע באדום ונכתב בו ״מאוחר מדי״.
באם באם מרים את היד, ולידור נותן כיף לאוויר, מאבד שיווי משקל.
באם באם מנצל את הבלבול אצל לידור, מבצע עליו את ״גרידינג פרום החדר החשוך״ ומדיח אותו מהזירה.
רגע אחרי שבאם באם מבצע את המהלך, המצלמה פתאום זזה אל מאחורי הקלעים.
רואים 3 מתאבקים מחוסרי הכרה, כשהצוות מסביבם ורופאים בודקים את מצבם.
רואים אותי שם, לבוש כבר אחרי מקלחת בחליפה, מנסה לבדוק את מצבם.
המבט שלי מתמקד במישהו שם, ואני צועק לעברו "אתה חושב שאתה חכם, אה? צא מכאן!!" בזמן שאני מסמן לאנשים להרחיק את אותו אדם מהמקום.
המצלמה חוזרת אל הזירה, כשהשדרנים מבולבלים ממה שמתרחש מאחורי הקלעים.