01-07-2023, 10:19 PM
ריינס נתן פרומו משוגע בתחילת התוכנית, באמת הרגשתי מפוחד בשביל זיין, מרגיש שלפתוח תוכנית עם הבלודליין זה מתכון מנצח אבל צריך להיזהר עם זה כי אם מגישים לך בכל ערב את אותה המנה במסעדה, תהיה מוצלחת ככל שתהיה, בסופו של דבר כבר ימאס לך ממנה, כרגע אני עוד מסוגל לטעום ממנה מספר פעמים נוספות כי היא עד כדי כך טובה.
המיין אבנט היה מצוין, שיימוס ודרו פרקו את הארסנל הקבוע שלהם, שרדו את ה1D אל מול האוסוס שמנגד שרדו קליימור וברוג קיק, סיקואה ממשיך להיות ביג דיל והברוטס הגיעו בזמן לפני שאאשים אותו בהפסד וזאת בסך הכל עוד הגנה מרשימה במיוחד של האוסוס.
בגדול הבלודליין היו הדבר היחיד שיש לקחת מהסמאק הזה, כשהדבר השני בטיבו בפרק הוא קאריון קרוס אז כנראה שהפרק לא טוב במיוחד, אם כי אני כן מחכה לפייאוף שלו מול ריי.
המיין אבנט היה מצוין, שיימוס ודרו פרקו את הארסנל הקבוע שלהם, שרדו את ה1D אל מול האוסוס שמנגד שרדו קליימור וברוג קיק, סיקואה ממשיך להיות ביג דיל והברוטס הגיעו בזמן לפני שאאשים אותו בהפסד וזאת בסך הכל עוד הגנה מרשימה במיוחד של האוסוס.
בגדול הבלודליין היו הדבר היחיד שיש לקחת מהסמאק הזה, כשהדבר השני בטיבו בפרק הוא קאריון קרוס אז כנראה שהפרק לא טוב במיוחד, אם כי אני כן מחכה לפייאוף שלו מול ריי.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)