12-31-2022, 12:35 PM
(12-30-2022, 03:29 PM)Jon_M0xley כתב: בדיוק, קצת מעצבן שאין ערוץ שהוא נייטרלי ויש 3 ערוצי תעמולה לשמאל וערוץ תעמולה לימין...כל החדשות שיש היום מופקות בצורה נוראית. פשוט זוועה. אי אפשר להאמין לשום דבר שהם אומרים. אכן אין אף אחד נייטרלי או קרוב לכך (נגיד ימני או שמאלני אבל עדיין לא מעוות)
אבל בסדר גם ככה אני נמנע מלראות חדשות.
(12-30-2022, 05:11 PM)Triple T כתב: מסתבר שגם וואיט ספג פציעה בלייב איוונטRIP זה שבועיים עד חודש.
אומנם לא חמורה, אבל עדיין (שבר את האצבע ביד)
(12-31-2022, 11:34 AM)Cen כתב: הם לא מסתירים שם שהם ימניים,הכתבים שם גם לא מתביישים להגיד למי הצביעו בבחירות האחרונות.אכן כאן אתה צודק. בערוצי השמאל הם מנסים להראות שהם קול העם והממלכתיות, לעומת 14 שמציגים את עצמם כימניים
הערוץ הזה הוקם בגלל שהקול הימני לא הושמע בשום מקום בתקשורת.
אז הינדוס תודעה אין פה בערוץ 14.
----------------
אני אגיד על חדשות דבר מסכם ואין לי כוח יותר להתעסק בזה יותר-
ביום שיקום ערוץ שלא יהיו בו צעקות, יתנו לאנשים לדברים והדיונים יהיו טובים- ערוצי 11 12 13 14 יימחקו
ושיעיפו כבר את כל האנשים שעונים מהר - זה האנשים האחרונים שאי פעם תרצו לנהל איתם שיחה.
אנשים כמו ג'ורדן פיטרסון ושפירו או סטדנאפיסטים ושחקים לדוגמה הם האנשים הכי גרועים לנהל איתם שיחה- הם עסוקים בלהגיב ולצאת טוב מול הקהל אבל הם לא חושבים בכלל על התשובות שלהם. העיקר לענות, בלי לחשוב.
ביום שמישהו אחד ידבר בזמן שהאדם השני כותב ואז יתנו לשני לחשוב איזה 20 שניות ואז לענות- בחיים לא יחזרו אחורה
אבל כל מה שיש לנו זה אנשים שמדברים מהר אסוציאטיבית (אחת מהחוזקות של קשב וריכוז ד"א, יכולת תגובה כזאת) ואין לנו אנשים שמרגישים או חושבים