12-30-2022, 06:14 PM
משתמש השנה : שנה שעברה זה הלך לגיא אך הפעם אני בוחר ברז המאסטר. בשנה האחרונה רז נכנס לרשימה של המשתמשים שאני קורא את כל התגובות שלהם ולא משנה האורך. גם היחיד שמתחילת המונדיאל קיווה שמסי יזכה, ועברו מסע קסום ביחד.
משקיען השנה : ברור שזה ילך ללידור "אל תחתון שלא עומד במילה שלו לגבי החתימה" אדיר. הבן אדם בכל מקום, חדשות, הימורים תוצאות של wwe אי אפשר להשיג אותו ומה שנשאר לי לתרום לעסק זה תוצאות של אינדיז ואזזזזז עוד הוא קורא לי לידור אינדיז חחחח סבבה סבבה.
אשכול השנה :
1. סיכום הספר של מוקס- היה מרתק לקרוא למרות שזה היה ממש ארוך אבל נהנתי מכל שנייה.
2. אשכול סיכום של ההימורים.
3. המשחקים של wil.
תגובת השנה : ההודעת סחיטה של רעי ללייקים כדי שיפרסם את התוצאות של ההימורים חחחחחח זה היה ענק.
פיוד השנה :
1. רעי נגד גיא.
2. Wwehof נגד אמזון- לא אשקר בהתחלה זה היה חופר אבל לאט לאט נהנתי.
3. רוג'ר נגד צופי AEW- לא יימאס.
קצ'פרייז של השנה : "פרק טוב"
חתימת השנה : אני הוא פואגו דל סול, אני הכל יכול של לידור אדיר.
ציני השנה : באם באם, נקווה שהחדר שלך כבר לא חשוך.
אנדרייטד השנה : לא ידוע כולם מקבלים את התגובות שלהם צריכים לקבל.
מארק השנה : לידור אדיר בפער.
אחרי זה עומר " ctrl +f" קול.
פריצת השנה : אממממ ניתן לרוג'ר לא בגלל שזכה בהימורים בדיביוט אלא כי ממשתמש חדש הצליח להתברג למעלה ולהכנס למלחמות עם המשתמשים הוותיקים.
המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : תמיד יישאר סלביק, הוא ימצא איך לג'בר כל אחד.
ראנט השנה : אחד של גיא בטח.
אכזבת השנה : לידור אדיר, כבר לא מה שהיה פעם ולא הצליח לכבוש את הפסגה שוב בהימורים.... האם עדיין יש לו את זה? וגם הוא חייב לי שבוע של החלטה על החתימה שלו.
קרינג' השנה : באם באם והאשכולות תוצאות הציניות, מעריך את זה אבל קשה לי להבין מה קורה שם.
הגימיק הכושל של השנה : אורי כשהוא חושב שהוא מאיין איבנטר...כן אחי.
המשתמש הגרוע של השנה : hbk רק תלונות.
המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 : עומר קול, עומרי, אביב, רעי, סלביק. גם ניר, סתיו חן ודראגי חסרים לי.
מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : אני ומי שלא טוב לו יום טוב לו.
המשתמש האהוב: כמו כל שנה זה יהיה גיא, אף פעם לא יימאס לי לקרוא את התגובות שלך לא משנה אם זה ראנט או דעות או סתם שאתה לא מבין בכדורגל ומהמר חחחחח אתה פשוט ענק ואני מת עלייך
משקיען השנה : ברור שזה ילך ללידור "אל תחתון שלא עומד במילה שלו לגבי החתימה" אדיר. הבן אדם בכל מקום, חדשות, הימורים תוצאות של wwe אי אפשר להשיג אותו ומה שנשאר לי לתרום לעסק זה תוצאות של אינדיז ואזזזזז עוד הוא קורא לי לידור אינדיז חחחח סבבה סבבה.
אשכול השנה :
1. סיכום הספר של מוקס- היה מרתק לקרוא למרות שזה היה ממש ארוך אבל נהנתי מכל שנייה.
2. אשכול סיכום של ההימורים.
3. המשחקים של wil.
תגובת השנה : ההודעת סחיטה של רעי ללייקים כדי שיפרסם את התוצאות של ההימורים חחחחחח זה היה ענק.
פיוד השנה :
1. רעי נגד גיא.
2. Wwehof נגד אמזון- לא אשקר בהתחלה זה היה חופר אבל לאט לאט נהנתי.
3. רוג'ר נגד צופי AEW- לא יימאס.
קצ'פרייז של השנה : "פרק טוב"
חתימת השנה : אני הוא פואגו דל סול, אני הכל יכול של לידור אדיר.
ציני השנה : באם באם, נקווה שהחדר שלך כבר לא חשוך.
אנדרייטד השנה : לא ידוע כולם מקבלים את התגובות שלהם צריכים לקבל.
מארק השנה : לידור אדיר בפער.
אחרי זה עומר " ctrl +f" קול.
פריצת השנה : אממממ ניתן לרוג'ר לא בגלל שזכה בהימורים בדיביוט אלא כי ממשתמש חדש הצליח להתברג למעלה ולהכנס למלחמות עם המשתמשים הוותיקים.
המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : תמיד יישאר סלביק, הוא ימצא איך לג'בר כל אחד.
ראנט השנה : אחד של גיא בטח.
אכזבת השנה : לידור אדיר, כבר לא מה שהיה פעם ולא הצליח לכבוש את הפסגה שוב בהימורים.... האם עדיין יש לו את זה? וגם הוא חייב לי שבוע של החלטה על החתימה שלו.
קרינג' השנה : באם באם והאשכולות תוצאות הציניות, מעריך את זה אבל קשה לי להבין מה קורה שם.
הגימיק הכושל של השנה : אורי כשהוא חושב שהוא מאיין איבנטר...כן אחי.
המשתמש הגרוע של השנה : hbk רק תלונות.
המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 : עומר קול, עומרי, אביב, רעי, סלביק. גם ניר, סתיו חן ודראגי חסרים לי.
מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : אני ומי שלא טוב לו יום טוב לו.
המשתמש האהוב: כמו כל שנה זה יהיה גיא, אף פעם לא יימאס לי לקרוא את התגובות שלך לא משנה אם זה ראנט או דעות או סתם שאתה לא מבין בכדורגל ומהמר חחחחח אתה פשוט ענק ואני מת עלייך
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)