12-16-2022, 12:08 AM
(12-15-2022, 12:31 PM)master of doom כתב: אני חושב שזה עניין של החוזה שעליו הם חותמים. כמו שלידור אמר מנדי לא הקימה את האתר אתמול אז ה-WWE העלימו עין כל עוד התמונות נשארו אקסלוסיביות, אבל אני מניח שהיה סעיף בחוזה שלה שאוסר על פרסום תכנים כאלה ולכן היא פוטרה (ואם אין סעיף כזה או סעיף שמאפשר ל-WWE להוציא אותה מהחוזה מתי שהם רוצים, דבר לא סביר, הם צריכים לשלם לה את מלוא הכסף בחוזה).
אפשר לצפות מהם בתור שני אנשים בוגרים להבין את הדרישות של מקום העבודה שלהם, שנתן להם הרבה קרדיט בשנה האחרונה, ולהתנהל בהתאם.
שני המקרים מצריכים עונש, אני חושב שבמקרה של מנדי הוא קשה מדי אבל צריך לחכות לעוד פרטים כדי לדעת את כל הסיפור.
אני לא מוריד אחריות מרידל וממנדי, חלילה.
אני פשוט חושב שWWE לא יכולים להרשות לעצמם להיות מופתעים מכל זה.
אני לא מצפה מג'ף הארדי להחזיק לי ארגון. לא משנה שהוא אדם בוגר שמבין את הדרישות של מקום העבודה שלו.
באותה המידה אני לא מצפה ממנדי להיאחז בקרני המוסר והאלטרואיזם ולסרב לכל כך הרבה כסף נטו בשם היושרה שלה.
אם אתה בוחר לבנות את הארגון שלך סביב אוסטין אריס - והוא מסיים באיזו פרשייה שנגרמת נטו מבעיות האגו שלו.
אם אתה בוחר לבנות את הארגון שלך סביב אנזו אמורה - והוא מסיים באיזו פרשייה טראשית עלובה או איזו קטטה מיותרת.
חלק מהאחריות היא עליך.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.