12-05-2022, 02:12 AM
(12-05-2022, 01:11 AM)GuyN98 כתב: הפסקתי לצפות ברסלינג. חודשיים שלא ראיתי דבר. זה הפרק זמן הכי ארוך שלא צפיתי מאז שחזרתי לצפות ב-2010. בלילה האחרון חלמתי שאני צופה בפרק של דיינמייט אז הרגשתי צורך לשתף. אף פעם לא חשבתי שזה יבוא בבום. זה אמנם הגיוני, אני בתקופה הכי לחוצה בחיים שלי וההנאה מהצפייה פחתה. אבל תמיד חשבתי שכשיגיע היום ואפסיק לצפות זה בגלל שאני אפסיק להרגיש חיבור. אני חייב לציין שזה לא מה שקרה. אני עדיין אוהב רסלינג, אני עדיין מרגיש חיבור, אני עדיין נתקל באיזה סרטון ולא מעביר. אבל אני כבר לא צופה. וזה עצוב לי ומקל עליי בו זמנית. נראה אם נחזור לראמבל.
לא לקחתי הפסקות מאז שהתחלתי לראות רסלינג. כמעט 20 שנה בשלב הזה. בנקודה מסויימת יכלתי לומר שראיתי כל תוכנית של ראו וסמאקדאון איי פעם...
עד למרץ 2021.
במרץ 2021 קרו כמה דברים בחיים האישיים שלי וגם ברסלינג שגרמו לי לאבד עניין. רסלמניה 37 הגיעה, ואיכשהו התוצאות של לילה 1 קפצו לי לפיד והתגובה המיידית שלי הייתה "אה היה רסלמניה אתמול?" ואפילו לא נכנסתי לקרוא את התוצאות, ואיכשהו גם הכתה בי ההבנה שזה פשוט לא חסר לי.
חודשיים אחרי זה נתקלתי בכניסה של ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון בDON. זה היה מגניב ועורר בי את החשק לצפות בקרב שלהם נגד היאנג באקס. זה היה קרב טוב, אבל לא עשה לי כלום.
רק חודשיים אחרי זה כשהתחילו השמועות על פאנק ודניאלסון לAEW ההתלהבות שלי התעוררה מחדש.
רסלינג זה מעגלי. בסופו של דבר יהיה משהו שיכול לתפוס לך את העין ולהחזיר את העניין שלך.