(11-15-2022, 09:32 AM)Bam Bam Bigelow כתב: מצד אחד יש את רומן ריינס, שמגן על האליפו(יו)ת פעם ברבעון ומופיע פעם בחודש.
מנגד יש את eaw שבפרק אחד יש קרב הגנה רנדומלי על תואר, פרומו לקראת קרב הגנה על תואר באירוע הבא וטורניר לקראת המתמודד (האמיתי) הבא על התואר.
אני לא יודע מה מוזיל יותר את האליפויות (להפוך אותה לאי ברת השגה + הגנה, או להוזיל את החגורה ,האלוף והמתמודד) אבל בחיית, אי אפשר להפגש באמצע? אליפות מוגנת רק באירוע ובכל אירוע? זה כל כך פשוט? מה אני מפספס בתוכנית הגאונית הזאת?
מסכים ששני המצבים גרועים ממש. לעשות קרב פעם ב3 אירועים שאתה יודע איך יגמר זה חרא ולעשות קרבות צפויים שיוויוניים עם דימום כל שבוע עם מתאבקים שהם ספק ג'וברים זה חרא.
מה שמוזיל לדעתי הרבה יותר זה הריין בAEW כי זה אובר חשיפה וואללה הקרב של מוקסלי זה החלק הכי משעמם ובר הרצה היום בתוכנית. אני יודע את התוצאה ב100% ומכיר את כל הספוטים והגימיקים. זה דבר שמאוד מוריד את הערך של האליפות ובעיקר של מי שמחזיק אותה.
אצל רומן ריינס יש שתיקה רועמת ובוקשי רואים אותו בזירה וזה בעיקר דיבורים וסגמנטים. הדבר הכי מעצבן בזה שלא כל אירוע הוא מגן על האליפות. תמיד הייתה לי בעיה עם זה שבאירועים אין קרבות אליפות עולם. כשיש קרב אליפות זה מרגיש משהו ממש גדול אז לפחות זה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.