11-13-2022, 09:20 PM
(11-13-2022, 09:06 PM)SwitchBlade כתב: רוג', אף פעם לא 'הוטרגתי' מאף תגובה שלך, לא צריך לדחוף את הביטוי המבאס הזה בכל תגובה. זה לא כאילו מישהו קורא את הדעות שלך וצורח מהתסכול שכרוך בהתמודדות חסרת הפשרות עם האמת שאתה מוציא. זה לא ככה, אתה פשוט טועה כאן ואני מתקן אותך, כמו שעושים בכל דיון.
א. כפי שאמרתי לסינה ולאוסטין יש מספר קרבות מאוד מצומצם. זה עניין של משאבים. סינה מתמודד מול אוסטין משמע סינה ואוסטין לא מתמודדים מול אנשים אחרים באותו האירוע.
ב. אתה מתאר מצב קיים, אחלה.. אנחנו לא מדברים על מה קורה בפועל. אני צופה במוצר יותר מ15 שנה, אני יודע מה קורה בפועל. אנחנו מדברים על בעיות ועל מה צריך לקרות.
זה כאילו נחזור אחורה בזמן ל2016, כולם יתלוננו על ג'ינדר מאהל, ואתה תגיע ותאמר "ג'ינדר מאהל הוא אלוף הWWE מצטער על הטריגר יא חבורה של מארקים". לא טענת פה טיעון אמיתי, סתם תיארת מצב קיים שצריך להשתנות.
ג'וני גרגאנו מול אוסטין זה סתם לעשות צחוקים ואין לי בעיה עם זה, אבל זה לא באמת ניסיון רציני לטעון משהו נגדי.
אני מכריז על עצמי כמנצח בדיון, בהכנעה עם עזרה מעמרי וניסיון התערבות של רועי כנגדי שכמובן לא צלח.
מצטער על כל הטריגרים, יא מארק של טוני.
להגיד מה צריך לקרות זה נחמד אבל במציאות אין הרבה סיכוי שזה יקרה. הדבר היחיד שאני יכול לקנות זה קודי-סינה ברסלמניה וקודי יוצא אובר. אני לא רואה אף אחד שיכול לצאת אובר על אוסטין כרגע וזה יהיה אמין בצורה כלשהי. בכל מקרה, אוסטין-סינה בטוח יהיה מה שWWE ידחפו אליו בכל הכוח.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.