05-02-2021, 01:37 PM
(05-02-2021, 01:27 PM)SwitchBlade כתב:הראן האחרון שלו בתור אלוף ג'וניורס היה פשוט חלש לדעתי, חוץ מהקרב המצוין שלו נגד שינגו, השיא היה שהוא הפסיד להירומו (כמעט ההפך המוחלט של אוספריי, לטובה).(05-02-2021, 10:26 AM)Kamigoye כתב:(04-30-2021, 02:55 PM)SwitchBlade כתב:לא שאני רוצה להקטין מעניין הספיקינג אאוט, כי זה כן מאוד חשוב ומאוד הוריד לי ממנו כאישיות, אבל אני חושב שבשנה האחרונה נהיה סופר סופר ברור כמה הוא לוקח מקני אומגה כמתאבק, בצורה שגורמת לי להרגיש לא בנוח.
תוסיף לזה את זה שאין לו ממש דמות או אישיות בניו ג'פן מעבר ללהיות ממש אתלטי, השטיק שלו פשוט התעייף.
ההשוואה שלו לרולינס לא יכולה להיות מדויקת יותר.
לדעתי NJPW שמו לב לזה וניסו להבליט אותו כשהוא התהפך על פריסטלי, אבל זה עבד בצורה מזעזעת ורק גרם לו להיראות הרבה יותר מגוחך לפני הזכייה שלו באליפות.
כרגע אין לו באמת משהו מיוחד להציע, הוא במקרה הטוב מתפקד כהיל הכי גנרי שראיתי.
העניין הוא שאוספריי הראה הרבה יותר אישיות בראן שלו כאלוף ג'וניורס.. בחור קצת טיפש אבל עם המון לב שיכול לסבול המון במהלך הקרב, אפשר לקנות את זה, אפשר לשחק על הזרות שלו ליפן, אבל הם מתעקשים לייצג אותו בצורה שאך ורק גורעת ממנו ובעקיפין מכל NJPW.
רולינס כן שונה ממנו במובנים מסוימים, רולינס בתור היל מעצבן זו דמות לא רעה בכלל, אוספריי פשוט גורם לחוסר נוחות, הסגמנט עם פריסטלי והדרך בה הוא דיבר אחר כך כשהסטייבל שלו שופכים עליו בירה היה פשוט.. כאילו כשהם אמרו "בואו נלך לחגוג" רציתי להקיא, זה לא עובד.
הרגשתי שהיה רגע מסוים בקריירה שלו, שהוא הולך להיות משקל כבד, או שהוא נשאר ג'וניור, והיה שם עלילה מעניינת, ואז הוא הלך וניצח את הטורניר סופר ג'וניור בצורה אנטי קליימקטית ונשאר ג'וניור.
הרגשתי שם פספוס רציני לדמות של אוספריי, היה אפשר לפתח עלילה נהדרת בה הוא בהתחלה לא מצליח כמשקל כבד, אבל לאט לאט עולה, אולי איזה טאג טים בדרך, אולי הוא נהיה היל אפילו מוקדם יותר אבל עדיין לא מצליח להגיע לאליפות הראשית, נהיה אלוף IC קודם.
חוץ מזה, זה פשוט לא הרגיש כאילו הוא עבר הרבה כדי להיות אלוף, קני עבר *המון* לפני שהוא הגיע לשם, רוב הקרבות הגדולים בקריירה של קני בנקודה בה הוא נהיה אלוף נגמרו בהפסד שלו, היה לו קשר חזק לקהל עם זה שהוא נכנס בתור היל מרושע, אבל לאט לאט חשף שהוא למשל יודע יפנית, או שהם נשענו יותר למערכת יחסים שלו עם איבושי שהוא אהוב הקהל.
לעומת זאת אוספריי... היה אתלטי, וכאלה.
אני יודע שהריין שלו לא יהיה ארוך וסביר להניח שתהיה לו מקסימום הגנה אחת או שתיים, אבל זה פשוט מבאס לראות ראן כל כך אגדי של אלופים וסיפורים בין קני, אוקדה, נאיטו, איבושי, טאנאהאשי עם ביליאם וויליאם "אני לא קני אומגה" אוספריי.
להגנת אוספריי, אני חושב שכרואים אותו בקונטקסט אחר, בעיקר באנגליה, יש לו משמעותית יותר אישיות, והוא עובד הרבה יותר טוב עם קהל מערבי, ביפן זה פשוט לא עובד ככה.
זה סוף הדברים הטובים שאני אגיד על בילי בינג בונג אוספריי.