05-02-2021, 01:27 PM
(05-02-2021, 10:26 AM)Kamigoye כתב:(04-30-2021, 02:55 PM)SwitchBlade כתב:לא שאני רוצה להקטין מעניין הספיקינג אאוט, כי זה כן מאוד חשוב ומאוד הוריד לי ממנו כאישיות, אבל אני חושב שבשנה האחרונה נהיה סופר סופר ברור כמה הוא לוקח מקני אומגה כמתאבק, בצורה שגורמת לי להרגיש לא בנוח.
תוסיף לזה את זה שאין לו ממש דמות או אישיות בניו ג'פן מעבר ללהיות ממש אתלטי, השטיק שלו פשוט התעייף.
ההשוואה שלו לרולינס לא יכולה להיות מדויקת יותר.
לדעתי NJPW שמו לב לזה וניסו להבליט אותו כשהוא התהפך על פריסטלי, אבל זה עבד בצורה מזעזעת ורק גרם לו להיראות הרבה יותר מגוחך לפני הזכייה שלו באליפות.
כרגע אין לו באמת משהו מיוחד להציע, הוא במקרה הטוב מתפקד כהיל הכי גנרי שראיתי.
העניין הוא שאוספריי הראה הרבה יותר אישיות בראן שלו כאלוף ג'וניורס.. בחור קצת טיפש אבל עם המון לב שיכול לסבול המון במהלך הקרב, אפשר לקנות את זה, אפשר לשחק על הזרות שלו ליפן, אבל הם מתעקשים לייצג אותו בצורה שאך ורק גורעת ממנו ובעקיפין מכל NJPW.
רולינס כן שונה ממנו במובנים מסוימים, רולינס בתור היל מעצבן זו דמות לא רעה בכלל, אוספריי פשוט גורם לחוסר נוחות, הסגמנט עם פריסטלי והדרך בה הוא דיבר אחר כך כשהסטייבל שלו שופכים עליו בירה היה פשוט.. כאילו כשהם אמרו "בואו נלך לחגוג" רציתי להקיא, זה לא עובד.