Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 76 77 78 79 80 ... 131 הבא »

חדשות| תוכניות לקווין אואנס, פאנק פורש מרסלינג? נקאמורה חוזר ליפן ועוד

מצבי תצוגת אשכול
KillSwitchחדשות| תוכניות לקווין אואנס, פאנק פורש מרסלינג? נקאמורה חוזר ליפן ועוד
KillSwitch מנותק
Day One Ish
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-01-2022, 10:02 PM
[Image: 231742c49fd43b2991545d02ea97fadeaba12cc6.gifv]

- לפי WrestleVotes, התוכניות של טריפל H לקווין אואנס "מוקפאות" נכון לעכשיו בגלל הפופולאריות של סמי זיין כחלק מהבלאדליין.
אואנס לא הפיע על המסך בשבועות האחרונים, למעט הופעה אחת לסגמנט בNXT. בשבועות לפני כן, הוא היה מעורב בסגמנטים עם הבלאדליין כשהכיוון היה שזיין ואואנס יהיו ביחד בסופו של דבר. נכון לעכשיו זה עדיין הכיוון לטווח הארוך, אבל זה נדחה בגלל שזיין כחלק מהבלאדליין נתפס כאנגל חם במיוחד וWWE החליטו למשוך אותו יותר מהמתוכנן - במקור סמי זיין היה אמור להיות חלק רשמי מהבלאדליין לתקופה קצרה של 3-4 שבועות בלבד.

- לפי ניק האוזמן, אנשים שמקורבים לCM פאנק מאמינים שהוא לא יחזור לרסלינג, ושהכיוון שלו ככל הנראה יהיה לפנות להוליווד, שם כבר יש בשבילו דלתות פתוחות בזכות העבודה שלו על Heels עם סטיבן אמל.

- בהכרזה מפתיעה, NOAH הכריזו ביום ראשון שכחלק מטור הפרישה של גרייט מוטה - הוא יתמודד נגד שינסקה נקאמורה ב1/1/23.
נקאמורה הופיע בNOAH מספר מצומצם של פעמים בעבר, והיה מעורב בפיוד עם קייג'י מוטו בNJPW על אליפות הIWGP במשקל כבד בשנת 2008, כך שההיסטוריה בניהם קיימת.
לא מדובר במשהו לגמרי חסר תקדים - בשנת 2018 WWE איפשרו לקנטה להופיע בNOAH לקרב חד פעמי נגד נאומיצ'י מארופוג'י באירוע שציין 20 שנה לקריירה של מארופוג'י.
לפי טוקיו ספורטס, שינסקה נקאמורה היה ברשימת המתאבקים שNOAH ניסו להשיג לטור הפרישה של מוטה מהרגע שהוא הוכרז, אך בהתחלה הם לא הצליחו להגיע להסכם עם WWE. לאחר הפרישה של וינס מקמה'ן הם ניסו שנית, וההסכם הושלם רק ביום רביעי האחרון.
לפי רסלינג INC, טריפל H היה זה שיצר קשר עם NOAH לאחר פרישתו של וינס ויזם את המהלך שהוביל להופעה של נקאמורה. נאמר שאחד הגורמים המעכבים בסיטואציה לאחרונה היה החשש של NOAH שהעבודה עם WWE עלולה לפגוע בשיתוף הפעולה שלהם עם AEW, ששולחים את סטינג לאירוע הפרישה של גרייט מוטה בסוף חודש ינואר.
בראיון לטוקיו ספורטס, נקאמורה נתן קרדיט לWWE שעזרו לקרב להתגשם, וצחק שזו הדלת האסורה האמיתית:
Shinsuke Nakamura כתב:"היו אנשים בWWE שדחפו אותי קדימה. זה לא פחות מנס. כמובן שרציתי לעשות את זה. זה תחום שאף אחד לא דרך בו, אפשר להגיד שפרצתי דלת שאף אחד לא הצליח לפתוח. זאת דלת אסורה אמיתית."

- כרמלה פרסמה באינסטגרם שלה שהסיבה להעדרות שלה מהמסך כרגע היא הריון שהסתיים בהפלה טבעית בחודש ספטמבר. כרמלה נכנסה להריון נוסף, אך בחודש שעבר היא אושפזה והתברר כי היה מדובר בהריון אקטופי - מצב שההריון מתפתח מחוץ לחלל הרחם, ועלול לסכן מאוד את חיי האם.

- לפי האינסיידר, T-באר צפוי לעבור שינוי גימיק עם חזרתו לNXT, וברשימות הרוסטר הפנימיות הוא מופיע תחת השם "דונובאן דייג'אק", השם תחתיו התאבק בROH ובאינדיז לפני שהגיע לWWE.

- רשימת האייג'נטס לקרבות בראו השבוע:
ביאנקה בלאייר נגד ניקי קרוס - מולי הולי ופיטי וויליאמס
סת' רולינס נגד אוסטין ת'אורי - אדם פירס
קארל אנדרסון נגד דמיאן פריסט - ג'יימי נובל
מאט רידל נגד אוטיס - שון דיווארי
מוסטפה עלי נגד המיז - מייקל הייז
דמג' קונטרול נגד אסקה ואלכסה בליס - פיטי וויליאמס

- לפי שון רוס סאפ, WWE תכננו סגמנט של מסיבת האלווין מאחורי הקלעים לראו שנחתך מהתוכנית בשלב מאוחר. הסגמנט ככל הנראה היה אמור להסתיים במלחמת אוכל. WWE הכינו חלק מהאלמנטים לסט של הסגמנט והביאו מספר ניצבים שהיו אמורים לקחת בו חלק לפני שהתקבלה ההחלטה להוריד אותו.

- בהקלטות מאין אבנט השבוע:
R טרוט' ושלטון בנג'מין ניצחו את ואן ווגנר ודוק הדסון
קיאנה ג'יימס ניצחה את דנה ברוק

- בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, דארבי אלן דיבר על החוויה שלו בצילום הקרב הסינמנטי שבו הוא וסטינג ניצחו את בריאן קייג' וריקי סטארקס, ואמר שהוא לעולם לא רוצה לקחת חלק בקרב סינמטי נוסף שוב:
Darby Allin כתב:"הקרב הסינמטי היה גיהנום. זה כאילו, אני נזרק דרך דלת ואז אומרים 'קאט! תעשה את זה שוב!'. האדרנלין שלי עלה כל כך גבוה, ואז אתה חייב לעשות הפסקות ארוכות ולעלות למעלה שוב. היה חלק בקרב הסינמטי שהייתי בקומה השניה ומסרתי את האלה לסטינג. רגע לפני שצילמנו את הסצנה הזאת, טוני נכנס ואומר 'קאט! קאט! קאט! אתם לא יודעים איך פיזיקה עובדת? הוא הולך לשבור את הפנים של סטינג!'. סטינג אומר 'לא, אנחנו נעשה את זה, זה מגניב מידי בשביל לוותר על זה'. טוני אמר 'לא! זה ישבור את הפנים שלך אם לא תתפוס את האלה!'. זו הייתה הפעם הראשונה והיחידה איי פעם שעצרתי וחשבתי, כי בדרך כלל כשאתה חושב יותר מידי על דברים זה יסיח את דעתך, אבל סטינג לחש לי 'אחי, פשוט תזרוק את האלה'. עשינו את זה והוא תפס אותה בצורה מושלמת עם יד אחת. אני זוכר שצילמנו מ12 בצהריים עד 6 בבוקר. זה היה ממש כיף, אבל אני לעולם לא רוצה לעשות את זה שוב. היו המון דברים שרציתי לעשות שם, אבל לא יכלתי. רציתי לדרוס מישהו עם אוטו למשל. היו המון דברים כאלה, אבל זה היה כיף."

- לפי שון רוס סאפ, ג'וש וודס חתם לאחרונה על חוזה פול טיים של 3 שנים עם AEW, לאחר שהיה חתום על חוזה "ניסיון" למשך תקופה.
וודס התחיל את דרכו כמתאבק פיתוח בNXT, ולאחר ששוחרר עשה את המעבר לROH ולאחרונה הופיע בAEW בתור שותפו החדש של טוני ניס.

- בראיון לפודקאסט Two Man Power Trip, אלופת הנוקאאוטס לשעבר, ODB, חשפה שהיא הייתה בעבר במגעים עם WWE בנוגע להופעת אורח ברויאל ראמבל:
ODB כתב:"עם WWE, תמיד רציתי ללכת לשם. יש לנו את הראמבל, קיבלתי פעם שיחה בשביל הראמבל, אבל זה לא הסתדר. הם רצו אותי, אבל כמובן שאדם כלשהו למעלה דחה את זה. כן היו לי כמה שיחות איתם."
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • DarkArts, RVD, Shalev_the rock
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

תגובות באשכול הזה
חדשות| תוכניות לקווין אואנס, פאנק פורש מרסלינג? נקאמורה חוזר ליפן ועוד - KillSwitch - 11-01-2022, 10:02 PM
RE: חדשות| תוכניות לקווין אואנס, פאנק פורש מרסלינג? נקאמורה חוזר ליפן ועוד - Jon_M0xley - 11-02-2022, 12:44 AM
RE: חדשות| תוכניות לקווין אואנס, פאנק פורש מרסלינג? נקאמורה חוזר ליפן ועוד - hbk - 11-02-2022, 03:41 PM

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-06-2026, 07:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר