10-30-2022, 11:10 PM
(10-30-2022, 10:55 PM)SwitchBlade כתב: האליפות הבין יבשתית הרגישה יותר גדולה כשהוא היה אלוף מאשר כשריינס היה אלוף. מיז זה אחד שכנראה סובל מהעובדה שהוא גדל בבריכה הגדולה ביותר בתעשייה. אם היית שם אותו באימפקט או בROH היה סביבו קאלט כמו שיש סביב ג'ו ואפילו יותר.
זה טיעון שדי מחזק את מה שאמרתי - מיז הוא אחלה מידקארד. לגרום לאליפות הבין יבשתית להרגיש גדולה זה התפקיד שלו. אבל שים אותו כאלוף ראשי - הוא מתרסק. רומן הוא מיין איבנטר, כאלוף ראשי הוא בכמה רמות מעל כל מה שמיז אי פעם היה, זה שהוא זרק זין על אליפות המידקארד זו נקודה שחורה לרעתו, אבל לא באמת משנה הרבה בתמונה הכללית כשאתה משווה ביניהם כטאלנטים (או בין מיז לכל מיין איבנטר אחר).
אם מיז היה צומח ב-ROH הוא כנראה היה גדל להיות אקט שונה מאוד ממה שהוא היום ואז גם הייתי שופט אותו בהתאם. אבל בפועל, מאז קרב הצרחות עם דניאל בריאן בטוקינג סמאק ב-2016 הוא לא עשה שום דבר שבאמת נחקק לי בראש (אני לא זוכר בשלוף מתי היה מיזדאו, וגם זה בעיקר על שמו של סנדאו). אני גם לא קונה את הטיעון שהוא בעצם איזה גאון בידורי כמו שאהרון מציג אותו כאן. אמנם יש לו כריזמה, אבל את כל השטיק של ההיל עם הלבוש המעצבן רולינס לדוגמה עושה הרבה יותר טוב ממנו, ובזירה הוא אף פעם לא היה להיט. בשנים האחרונות הוא הפך לסוג של פרודטק בינוני ממוצע של ה-WWE - משהו בו כל כך מלאכותי, מתאמץ, חסר נשמה. כיום הוא ממש אנטי דראו מבחינתי, תגיד לי שמיז לוקח חלק במשהו - אני בחוץ, ואני כותב את זה בתור אחד שלפני עשור די חיבב אותו.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)