05-01-2021, 06:51 PM
(05-01-2021, 05:50 PM)GuyN98 כתב:(05-01-2021, 05:25 PM)RoeeHardy כתב: רסלינג נכנס להקפאה במרץ 2020. כל מה שקורה מאז זה פילר.
[/quote
זו לגמרי התחושה שלי. אני לחלוטין מבין את מה שגיא כתב לגבי רומן ריינס, אבל נורא קשה לי לצפות בתכנית עם מאות מסכים. מרגיש לי כמו גרסת דמו. רומן ריינס יכול להביא את אחד הריינים הטובים ביותר בשנים האחרונות ועדיין אני ארגיש שזה לא נחשב, כי כשנסתכל על התקופה הזאת במבט לאחור אנחנו נזכר בתקופה הזאת כתקופה בלי קהל והדברים הטובים שקרו (לא רק ב-WWE) יסומנו בכוכבית. זה לא רק בהאבקות, זה בכל ספורט אחר.
יוצא לי לפעמים לראות קטעים מ-WWE ו-NXT, יש דברים מאוד טובים, אבל לא מרגיש לי שזה מספיק שווה לחזור לצפות בגלל אווירת הנכאים הזו. לעומת זאת, ניו ג'אפן כן מופיעים עם קהל (אמנם לא קהל מלא ואסור לו להוציא מילה) ובדייליס' פלייס יש יותר אווירה שמחזיקה אותי כצופה. הבעיה שם זה אירועים לא טובים ותכניות לא טובות.
לצערנו ה-WWE הבינו איך להפוך את הזהב הגולמי שיש להם בידיים (ריינס) לתכשיט אמיתי רק בתקופת הקורונה. זה לא רק העניין שאין קהל שיגיב, זה גם העובדה שאין להם יותר מדי יריבים פייסים רציניים להציב מולו עכשיו כשבריאן זז מהדרך. סזארו, ג'יי אוסו ואפילו קווין אוואנס הם פיודי נפח, לא כאלו שבהם אתה אשכרה מאמין שהתואר יחליף ידיים. אני חושב אם נניח היינו מקבלים את הריינס הזה אחרי רסלמניה 32 או 33, לפיודים פוטנציאלים עם סטיילס שעוד היה טרי בחברה, ג'ו, באלור ונקאמורה כשרק עלו לראשי, סטרומן שעוד היה חם, רולינס כמובן או אפילו אמברוס ובריי וויאט.
אני מניח שנתנחם שלפחות קיבלנו את המיין איבנט ברסלמניה, שלדעתי דווקא כן ישרוד את מבחן הזמן ויהיה קרב שכיף לחזור אליו בעתיד.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)