10-14-2022, 11:17 AM
(10-14-2022, 11:05 AM)RM Punk כתב: אם אתה כבר פה, תענה על כמה שאלות:
בני כמה אמורים להיות הילדים של אליסנט וראינירה בפרק 8? אאיגון הבכור אמור להיות בן 19 כי בפרק הקודם הוא היה בערך בן 13, ועברו 6 שנים. כל השאר אמורים להיות צעירים יותר. אבל איימונד שצעיר ממנו בלפחות שלוש שנים (כי באמצע יש גם את האחות המוזרה) נראה פה בן 20+ וגבוה ממנו בראש (וגם מהילדים של ראינירה שאמורים להיות בערך בגיל שלו). אז מכאן השאלה - האם היה בספרים משהו על זה שאיימונד היה בחור מגודל לגילו? או לחילופין, שאייגון היה נמוך ועם פרצוף של ילד בן 10? או שזה סתם ליהוק של הסדרה כדי לתת לאיימונד מראה מאיים?
חחחחחחחחחח גם לי חסר הסיכומים שלו.
נראה לי שאיימונד הוא הילד הרשע והחכם שם המשפחה, אייגון סתם חרמן רשע וסתום והאחות נחמדה ומוזרה.
לפי הפרק האחרון שהיה רואים שבונים יותר על איימונד, הוא זה שעושה אימוני לחימה, הוא זה שיש לו יכולות מיק טובות, הוא זה שגנב דרקון.
בזמן שאייגון שיכור, חרמן ומתעורר כדי לרדת על הילדים של ראינירה.
אגב ראיתי קטע ממשחקי הכס עונה 3 ששם ג'ופרי יימח שמו דפק שם ספויילר על בית הדרקון והרס לי את ההפתעה כשזה יקרה. טפי.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)