10-14-2022, 09:14 AM
(10-14-2022, 01:42 AM)master of doom כתב: מבין אחי אבל לא צריך ללכת לאישי. להסתלבט על הקבוצה לגיטימי, ההערה בתחילת ההודעה לא.
חוץ מזה הכדורגל האיטלקי נמצא בעלייה, אחרי שנים שיובנטוס הייתה הקבוצה היחידה יש תחרות וזה עניין של זמן עד שקבוצות איטלקיות יהיו לגיטימיות שוב באלופות. אינטר לדעתי קבוצה יותר חלשה מבארסה והיא לא איום על אלופות, גם לא מילאן ונאפולי, אבל כל עוד הן ישמרו על השלד שלהן בשנים הבאות הן יתחזקו. הקבוצות שצריך לנצח בשביל צ'מפיונס הן ריאל מדריד, מנצ'סטר סיטי ובאיירן מינכן, ואין אף קבוצה איטלקית שמסוגלת לעבור אחת מהן כרגע לדעתי.
סורי אחי לא התכוונתי שזה ישמע אישי, פשוט ככה אני מדבר אל כל החברים שלי, בדרך כלל זה נשמע מצחיק ואולי הפעם פספסתי.
זה שיש תחרות נפלאה בליגה האיטלקית כרגע לא זולג החוצה ואני לא רואה את ההשפעה של זה בזירות האירופאיות, דווקא כשיובה הייתה דומיננטית היא הגיעה פעמיים לגמר אלופות ובתקופת הדומיננטיות של אינטר ומוריניו היה את הטרבל ההיסטורי, מאז הכי קרוב לתואר שהיה פה זה הקורנפלקס של רומא עונה שעברה.
אני חושב שמבין ה3 שציינת מנצ'סטר סיטי היא היחידה שאין קבוצה איטלקית שתצליח לעצור כרגע, אולי אינטר אם תבוא להסתגר ולהרוג את המשחק.
ריאל מדריד מראה העונה סימני שחיקה ב2 המפעלים ואנצ'לוטי הוא כמו איזה שיפוצניק ששם מדבקה על כל מה שדולף ומטפטף, זה עבד מדהים בעונה שעברה ולכן זה יהיה מטומטם מצידי להמר נגדם אבל אני בן אדם מטומטם ועם הגרלה נכונה הם לא יעברו את השמינית, אחרת ייעצרו ברבע.
באיירן מינכן קבוצה מתעתעת העונה, לצד תצוגות כדורגל דורסניות היא עדיין חווה את אחת מפתיחות הליגה הגרועות ביותר שלה מזה שנים, מאנה עדיין לא הצליח להיכנס לנעליים הגדולות של לבנדובסקי אבל לדעתי הוא מתחיל להבין שהוא לא צריך להיכנס אליהן אלא רק להחליף אותן לזוג במידה שלו. הבעיה האמיתית של באיירן חבויה בהגנה, דה ליכט אוברייטד וברגע שיובה קיבלה הצעה הוגנת היא מיהרה להיפטר ממנו, אופמקאנו עדיין לא התרגל לרמות של ליגת האלופות ולמשחקים שבהם הוא מותקף בהם ולא הצד התוקף בלבד ונוייר נמצא במגמת ירידה שכרגע רק נמשכת ולא נבלמת.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)