10-12-2022, 03:18 PM
(10-12-2022, 03:00 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אני מאוד אוהב סטייבלים. זאת הזדמנות נהדרת לשלב כל מיני מתאבקים ביחד, לשים צעירים עם כוכבים (אורטון ובטיסטה באלוביישן ועד ווילר יוטה בבק״ק).
הבעייה שסטייבל טוב צריך שני דברים.
1. מטרה משותפת.
2. מנהיג כריזמטי.
כאשר המטרה המשותפת לא ברורה (דמג׳ קונטרול, יום הדין, בק״ק) או אין מנהיג כריזמטי (דארק אורדר, היט ראו, בלאדליין) הדבק סביב הסטייבל, הסיפור מתחיל להתפורר והשלם הופך להיות קטן מסך חלקיו.
על הנייר אתה צודק,
איפה שאני חולק עליך זה גבול הקייפייב, בו אני מניח שהמטרה של כל סטייבל היא בגדול להיות הכי מוצלחים ולנצח כמה שיותר קרבות.
כאילו - כשאני רואה את JD או דמג' קונטרול או כל סטייבל אחר, אני יודע שגם אם יש להם מניפסט, בסופו של דבר הוא יתכנס לרצון שלהם לנצח ולזכות. לכן באופן אישי אני לא מאוד קנאי לסטייבל שיש לו מטרה משותפת, במיוחד אם זה סטייבל אפל, ואז המטרה המשותפת זה משהו אמורפי אידיוטי כזה שאני לא באמת מקדיש לו זמן.
אני מניח שסטייבל צריך פשוט להסביר למה הם ביחד. המטרה שלהם תמיד תהיה דומה.
למה ביילי היא חברה טובה של דקוטה קאי ואיו, ולא של אלכסה בליס ולידור? שווה להסביר את זה.
אגב סטייבלים אתניים הם בעייתיים מהמון סיבות, אבל סטייבל כמו LDP די מסמן לך וי אוטומטי על הסיבה, כי כולם יודעים שאנשים שמדברים אותה שפה, באים מרקע משותף ויש להם סגנון דומה - יהיו חברים זה של זה, באופן טבעי.
השילד היו מוצלחים כי הם היו:
א. דומים אחד לשני
ב. שונים מכל השאר
סת' אמר פעם שהסיבה לכך שהוא צבע את השיער שלו לצהוב היא שהוא הסתכל מסביב בNXT וכולם היו גברים לבנים עם שיער שחור ארוך, אז הוא היה חייב ויזואלית לייחד את עצמו. אני נוטה להסכים עם הגישה הזאת ולייצא אותה גם למימד של סטייבלים: אתה צריך להיראות שונה מהשאר ודומה לחברים שלך. בולט קלאב עם האיפור המשותף והלבוש הכהה, השילד עם חליפות הימ"מ שלהם, אפילו הDO או האליט עם הלבוש המוגזם.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.