10-10-2022, 01:57 AM
(10-10-2022, 01:11 AM)SwitchBlade כתב: כל פעם בשנה+ האחרונות כשדלפו תמונות שלו הנחתי שנראה אותו בכושר טוב יותר.
נראה שהמצב ההפוך קרה.
מרגיש לי ש"בריי וויאט" זה לא מתאבק בשלב הזה, אלא יותר קונספט.
כשאתה אומר "בריי וויאט" זו בעצם דרך לבטא כמיהה לאספקט יצירתי, מחושב, מורכב ועמוק ברסלינג, שאין יותר מידי - במיוחד בWWE. אם הייתה אלטרנטיבה לבריי וויאט שגם יודעת לעבוד בזירה - בריי לא היה אובר כפי שהוא היום.
קשה לי לזכור קרב קלאסיקה של בריי וויאט חוץ מEC2014 וגם אז הוא היה שישית מהטאלנט בקרב הזה. גם סאמרסלאם 2019 הוא יותר כניסה מאשר קרב.
היתרון של בריי הוא שהוא קיבל הזדמנויות יצירתיות שאנשים אחרים לא קיבלו. וגם אם אני טועה, והוא כן המוח הטוב ביותר ברסלינג, אני מעדיף שהוא יחשוב על דברים מאשר יבצע אותם. בדומה למאט הארדי, שזה היה המכנה המקשר בניהם מלכתחילה כשהם היו טאג.
כל הבניה של הארנב הלבן הרגישה לי כאילו בריי נכנס לשלב האמן היומרני של הקריירה שלו.
רפרנסים לפרומואים מלפני שנים, רפרנסים לציוצים של עצמו... זה מגניב למי שנכנס לזה, אבל אנחנו אמורים לבנות לקרבות רסלינג בסוף, נכון?
אני אוהב סטוריליין עמוק בדיוק כמו כולם, אבל אני גם רוצה להבין את העומק של הסטוריליין בלי שאצטרך לקרוא את הקומדיה האלוהית של דנטה בשביל לפרש ציוץ של בריי וויאט מלפני 7 שנים.
יש גבול דק בין סטוריליין עמוק ומורכב לסטוריליין מסובך, ואני חושב שוויאט עומד לחצות אותו.
חוץ מזה - המטרה של סטוריליין ברסלינג היא להעצים את הקרב. כל המטרה של הפרומואים, הסרטונים עם המוזיקה ברקע ושאר המסביב היא לגרום לצופה להתעניין יותר בקרב רסלינג בסופו של דבר. ככה לפחות זה אמור לעבוד.
אני חושב שעם בריי וויאט אנחנו מאבדים את הנקודה הזאת עם כל שינוי שהוא עובר.
אני לא חושב שמישהו כאן באמת מצפה לראות את בריי וויאט מתאבק. אנשים רוצים לראות את הפרומואים, אולי את הכניסה שלו. אפשר להריץ את מה שקורה מפעמון לפעמון. כל ניסיון להביא אלמנטים מהדמות של בריי וויאט שאנשים אוהבים לתוך הקרבות שלו היו ממש מטומטמים - בין אם זה כשהם הקרינו ג'וקים על הזירה ובין אם זה כשרנדי אורטון "הרג" אותו.