10-01-2022, 08:41 PM
(10-01-2022, 08:30 PM)SwitchBlade כתב: אתה משנה את המטריקה באמצע הדיון. הטענה שלך לא הייתה אקסקלוסיבית לנידל מוברים, אלא באופן כללי. ממליץ לרדת מהעץ הזה, כי זה פשוט לא נכון.
תוחלת הרווח של מתאבק *מבחינת כמה הוא אובר* היא חיובית עם יציאה מWWE. זה גם לא ממש סוד, אנשי הWWE יאמרו לך בעצמם.
אני חושב שאדם קול, אגב, הוא הדוגמה הנגדית הכי גדולה שתוכל לגייס. מצד שני יש לך מסה עצומה של דוגמאות נגד, אין לטיעון הזה יכול לשרוד נגד המספרים. אגב אם אתה לא רואה NJPW הדרך הנכונה לציין את זה היא פשוט לקבל את השיפוט של מי שכן רואה, לא להתעלם מזה כאילו זה לא קיים בעולם. ג'ונה וג'וס אלו דוגמאות מצוינות. גם מיקי ג'יימס. אגב גם בריאן 2022 > בריאן 2020. ואני לא מקבל את בריאן של 2014 כי הוא התקדם למרות WWE ולא בעזרתם. מקסימום מקבל את בריאן של 2019.
אם תוכיח לי מספרית שיש יותר מתאבקים שהיו יותר טובים ובעיניי הארגון שהם עובדים בו ובעיניי הקהל אחרי שהם עזבו את הWWE, נדבר. עד אז זה סתם לנסות להיזכר השמות מאוד לא חשובים ואולי להביא דוגמאות אחדות של מישהו שבאמת היה כזה. עכשיו אתה ממש לא יכול להתעלם מבריאן של 2014 כי זה לא נוח לך וזו דוגמא נגדית מאוד טובה לטענה שלך כי WWE בסוף כן זרמו עם זה ולחצו על ההדק ושם בתקופה הזאת זה היה הפיק של הקריירה שלו. שם ואז, לא בקרב עם קני אומגה, לא בפיוד עם אדם פייג', ב2014 ברסלמאניה 30 שהוא ניצח את אבולושן לאורך הערב.
חוץ מזה בריאן של 2011-2013 + 2018-2019 >>>>>>>>>> בריאן של 2022 שנכנס לזירה בשביל לקבל שלפוחיות ושטפי דם על החזה כדי להוכיח שיש לו "פייטיג-ספיריט" או כל קלישאה מראקית אחרת מיפן שחוזרת על עצמה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.