09-21-2022, 01:48 AM
(09-20-2022, 11:37 PM)Shalev_the rock כתב: מתבשלת במוחי ההבנה שטירפל H צדק. (תנשמו)
פאנק הוא לא פתית שלג מיוחד וקסום כמו שהוא חושב שהוא, הוא עוד אגומניאק שיודע כמה הוא טוב ורוצה להיות מוביל לא משנה מה. אממה, הוא עוטף את זה ב"אידיאולוגיה" שעושה ממנו אנדרדוג ולוחם צדק נצחי, מסתמן שמה שקרה לאחרונה שבר גם את זה. פאנק היקר, אתה דראו ענק ואתה מתאבק של פעם בדור. אתה באמת ראוי להיות מספר אחת, אבל אתה חלק מהגלגל והגלגל ימשיך להסתובב, איתך או בלעדייך. מעדיף בשבילנו שתמשיך להתאבק לעוד 2-3 שנים, תבקש סליחה, תן לנו עוד 2-3 פיודים אגדיים ותרכב לשקיעה.
(מארק של פאנק)
(פאנק עדיין עדיף מבחינתי על הבאקס וקני אומגה מבחינת התנהגות ובכלל)
אם יש משהו שהתקרית אחרי AO עשתה זה להביא להתפכחות בנוגע לפאנק.
אחרי פעם או פעמיים או שלוש תקריות, אנשים מצליחים להבין את המכנה המשותף, וזה יוצר תמונה מאוד לא מחמיאה לפאנק כרגע.
באופן אישי אני חושב שפאנק הוא לא מתאבק של פעם בדור, אלא יש לו פה של פעם בדור.
התחושה שלי היא שפאנק של 2022 פשוט לא מסוגל לסחוב בראנד. הגוף שלו בוגד בו והאופי שלו יוצר לו בעיות. הבאקס ואומגה הם לא טלית שכולה תכלת, אבל הם היו חכמים יותר מפאנק שכנראה לא הצליח להיות מתוחכם בסיטואציה, ואני מבין למה הם לאט לאט יוצאים עם ידם על העליונה. 'פאסיב-אגרסיב', כפי שסלביק כתב בחדשות שלו כתיאור לבאקס, זו שיטה טובה להיות אגרסיבי בעולם בו אסור לך להיות אגרסיבי.
אומגה הוא סופר מגניב אבל אם שמים לב יש בו ניצוצות של אדם נורא בעייתי. יצא לי לפני כמה שנים לראות ראיונות מלאים שלו, הוא לרוב מתראיין מעולה אבל לפעמים בורח לו איזה רגע בו הוא קצת שונה ומוזר, אני מניח שיש צדדים יותר מכוערים לאליט שהם יודעים להסתיר מעולה. אחרי הכל, קודי/האליט כנראה היה קרע לא קטן, ושום דירט על האליט לא יצא מכל זה. הישג בפני עצמו.
אני חושב שפאנק הוציא דברים מדהימים ב2021, הוא הדראו הגדול ביותר בארגון בפער. אבל הוא לא מסוגל לסחוב בראנד.
אומגה מסוגל..
מקווה ששניהם ימצאו את מקומם שוב בAEW ואולי אפילו יצליחו להעלות חלק מהעניין הזה על המסך. למרות שאני בספק. כך או כך אני חושב שאומגה הוא יותר קריטי בlong run. ואני לא מוכן לקבל את זה שפאנק יסיים את הקריירה בלי סגירה מסוימת לפאנק/ג'ף.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.