דעות תוך כדי צפייה:
- איך לות'ר מעז להפריע לחגיגות לכבודו של ברודי ג'וניור??? הבנתי בעקבות הראיון של אנה ג'יי שהדארק אורדר הולכים לתפקד יותר כמו פייסים בזמן הקרוב, ותכלס זה די מתבקש בהתחשב באירועים שקרו לאחרונה. אחלה אופנר. אהבתי שלות'ר לא הסתפק בלהשתמש בסרפנטיקו בתור נשק, אלא הוא גם השתמש בג'ק אוונס ובאנהליקו בצורה דומה. הספוט עם הדאבל שק- קמח של האנגמן גם היה יצירתי ונחמד. הוא אומנם רק בן 8, אבל כבר עכשיו יש לברודי גוניור יכולות מיק יותר טובות משל חצי מהרוסטר
. אי אפשר שלא לחוש אמפתיה עם הדמות של פייג', הוא בסה"כ מנסה למצוא את עצמו בארגון. כשהוא יזכה באליפות בעתיד (והוא יזכה אתם עוד תראו) זה יהיה כל כך מארק אאוט מומנט בשבילי. - סטינג יוצא כשהוא לובש את החולצה של ברודי- ריספקט. מקווה שקרב הסטרייט פייט יהיה יותר סינימטי בסגנון ה-stadium stampede, ופחות קרב אינטנסיבי בטייק אחד סטייל ה-parking lot brawl. בקרב סינמטי יהיה ניתן להסתיר איטיות/חלודה שתהיה לסטינג במהלך הקרב (וסביר להניח שזה מה שיהיה לו)
- הסגמנט ב"בית של קני" (אני לא בטוח אם זה באמת הבית שלו) קידם את העלילה בצורה מצויינת והציג את דון קאליס בתור היל אפילו עוד יותר גדול, אשר מנסה לפרק חברות של מעל עשור. יש מצב שעכשיו האליט יתפרקו באופן סופי. בתחילת ההקמה של הארגון, האליט מנו 5 חברים (אז הם גם כללו את קודי והאנגמן), ועכשיו יכול להיות שאפילו שלישיית הבסיס מתפרקת.
- קרב סביר + בין קודי לפיטר אבאלון. אני עדיין לא הבנתי מה הכיוון בשביל קודי... שאק אמור להתעמת איתו? הוא ימשיך להיות מעורב בפיוד של דארבי וסטינג נגד טים טאז? מרגיש לי שכרגע קודי די מרחף בלי סטורליין ברור, וחבל כי מדובר באחד הטאלנטים הכי גדולים של החברה.
- אני מעדיף יותר לראות את קאש ווילר שבוע הבא נגד ג'אנגל בוי מאשר דאקס האורווד (לדעתי קאש מתאבק קצת יותר טוב וורסטילי בזירה), אך גם זה יהיה קרב מעניין.
- יפה לראות את ניק קומורוטו עושה את הבכורה שלו בדיינמיט. הוא היה די מרשים בקרבות שלו בדארק. קרב די טוב. קומורוטו ממשיך להרשים ומוקסלי מעולה כהרגלו. גם הפרומו של מוקסלי אחרי הקרב היה מעולה. איך בא לי שהוא כבר יבצע פלישה אל אימפקט.
- החליפה של קני מזעזעת (לטעמי), וגם בצבעי סגול שחור? קני אומגה לדארק אורדר confirmed!
- קרב השלשות היה סביר. אז פרייבט פארטי עכשיו הילים? שיהנו... ושיעשו טרור באימפקט שמעזים לקרוא תיגר על הארגון הטוב בעולם!!! #best in the world
- MJF האגו-מניאק מודה בכך שג'ריקו הוא המנהיג? What?
- מסכן צ'רלס טיילור
הקרב עצמו היה מאוד בינוני. ליילה הירש אומנם הייתה טובה, אבל פנלופי פורד הייתה די חלשה. החיוך המאולץ של צ'אק... סליחה, צ'ארלס, הרג אותי. - כל המעורבות של אומגה עם אימפקט והגוד בראדרס יכולה להוביל (קייפיב) לכאוס גם ברמה ההנהלתית של AEW. אסור לשכוח שאומגה מתפקד גם בתור EVP בחברה, וחוסר תפקוד מבחינתו, או תפקוד שנובע מניגוד אינטרסים יוכל מבחינת סטורליין אפילו "לסכן" את כל החברה, מה שיגמור לסטורליין הפלישה להיות אפילו יותר epic.
- הרמיקס בין שירי הכניסה של MJF וג'ריקו דיי חמוד למען האמת. אחלה מאיין אבנט. סאמי גווארה פשוט כוכב. אהבתי שגם כאשר ג'ריקו וMJF ניסו לרמות, הייגר מכיר אותם יותר מידי טוב ופשוט מונע מהם לעשות זאת.