09-13-2022, 08:53 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-13-2022, 08:54 PM על ידי The Visionary.)
(09-13-2022, 08:06 PM)SwitchBlade כתב: אייץ' שינה לא מעט כבר תוך חודשיים.
אני מקבל את הרושם שריינס הולך להיות הגולדן בוי גם של אייץ' עד להודעה חדשה. לכן השוד של מקנטייר מרגע ההכתרה שלו מול קהל בית, עבורי, זו נקודת זמן בה לגמרי שפטתי את ההחלטה שH קיבל. בסופו של דבר ראינו שינויים גדולים לטובה - לרוב בגזרת המיד/אפרקארד. המיין איבנטרים עדיין נשארים חסינים משום מה. כמובן שיש לו תקופת חסד, למרות זאת אני חושד. ראוזי הולכת לקבל את האליפות שלה בחזרה, גרוע מאוד (היא טאלנט נורא ואיום), אולי נצטרך לחכות עוד קצת עד שהמיין איבנטרים ירגישו את הזעזוע בארגון.
אני חושב שקצת לא הוגן מצידנו לשפוט את H עדיין. עם כל הרצון להגיד שוינס זז הצידה ועכשיו הוא מקבל 100% מההחלטה, בסוף יש חוזים שטאלנטים חתמו עליהם, יש מחויבות של העסק לטאלנט. בין אם נאהב את זה או לא, מעכשיו ישפטו את אייץ גם על רייטינג ומניות מצד בעלי הזכויות בחברה. אי אפשר לצפות ממנו להיפטר בחודש-חודשיים מכל מי שקודמו בתפקיד החליט לשים 2-3 רמות מעל היתר. הוא ישתמש בהם כרגע, עד שהוא ימצא את הפתרון לאיזון ולאחר מכן יפר את האיזון לצד שלו.
יש לו חוזים כבדים מאוד שהוא חייב לכבד עם ריינס, לסנר וראוזי (וזה מי שיודעים עליהם), מה עדיף לו - לנצל את הסטאר פאוור שלהם כי גם ככה הם יקבלו את הכסף, או להתחיל להסתבך איתם משפטית (אם רוצים להוריד להם כסף) או שסתם ישבו בבית ויקבלו כסף על כלום ואז כולם ירימו גבה?
אז הוא עושה מה שהוא יכול - כמו שציינת זה גזרת הלואו-מידקארד. בקרוב זה גם ישפיע על המיין אבנט, אבל בסיס בונים מלמטה למעלה.