09-10-2022, 10:43 PM
(09-10-2022, 09:34 PM)Roger כתב: לא. אומגה לא היה מקבל ב2019 פופ עצום כי זה שהוא ביג דיל והדבר הכי טוב שנוצר אבר בבועת אינטרנט סגורה זה ממש לא אומר שאנשים מכירים אותו.
אני מדבר על התקופה שאתה ציינת. בזמן רסלמאניה 2019 AEW רק התחילה. אם לא היית מעריץ אינטרנט שמכיר את מלצר ועוקב אחרי חדשות, 99% שאין לך שום מושג מי זה. אל תיתפס לאשליה הזאת שזה שבעולם שאתה נמצא בו, שזה האינטרנט והקהילת מעריצי הארקור של רסלינג, משקפת משהו על העולם המיינסטרימי, שזה העולם שWWE מאז ומתמיד היו מעוניינים בו. זה כמו שאמרו לי לדוגמא שפאנק הרבה יותר פופולרי מסשה בנקס, לא לפי נתונים אמיתיים אלא לפי "בגלל שבעולם שלי הוא יותר פופולרי אז הוא פשוט יותר פופולרי.".
![[Image: c4f1cbf5d3a1e4736c6cc85c9db30d7b.jpg]](https://i.pinimg.com/originals/c4/f1/cb/c4f1cbf5d3a1e4736c6cc85c9db30d7b.jpg)
תרשה לי להזכיר לך שהשיר שקודי רודס חזר אליו היה Kingdom של Downstait.
אותו שיר שהושמע באול אאוט, בפול גיר, שלא נדע גם בROH וגם בטוקיו דום.
תסביר לי כיצד מעריץ רסלינג אמיתי, של WWE, אמור להכיר שיר שכל המהות שלו הייתה לתקוע אצבע בעין של WWE, שיר שקודי בחר במיוחד כשהוא יצא משם?
אני אומר לך כיצד - בדיוק כפי שהפופ לAJ סטיילס בראמבל 16' היה לפני שהוא נכנס, כשהמילה phenomenal עלתה למסכים.
אוהדים לא צריכים לראות את הפרצוף של קודי או של סטיילס כדי להריע, הם מראש מכירים את הסימנים המזהים שלהם בארגונים אחרים. כי אנשים צופים בארגונים אחרים. כי קני אומגה לא היה אך ורק חביב IWC בקרב 13 אלף פנאטים ברשת, לא, אלא כי על אפם ועל חמתם ועל כספם של WWE, הוא הפך להיות הכוכב המדובר ביותר בעולם והצדיק הצעת חוזה של 3.5 מיליון דולר.
יש הרבה דברים שאתה ואני רואים עין לעין, אבל אתה מסגיר את הקורנטיות שלך כשאתה מדבר ככה על AEW.