09-09-2022, 12:30 PM
(09-09-2022, 11:31 AM)wwehof כתב: *אין תחבורה ציבורית בשבת.
*כל הצופרי שבת האלה ששמים ולא מתחשבים באף אחד
*הפרדה מגדרית באוטובוסים
*בחורות חשופות שיכנסו לאזורים בעייתים יחטפו מכות
*אזורים מסוימים שפשוט החליטו לשים בהם מחסום בשבת ולא לתת כניסה
*לא נותנים להעביר את הרכבת הקלה בגלל ענייני פריצות וגורמים נזקים במיליונים
*רוצחים מישהו ורוצים לנתח את הגופה ותוקפים את המשטרה שחסרת אונים מולה.
*נזקים קשים לחנויות שמוכרות טלפונים סלולריים כשרים אבל לא בכשרות שהם רוצים
*שליטה מוחלטת על הפוליטיקה הישראלית (שמעת שמאז שדיברנו גפני פנה לביבי ועכשיו רוצים שיעלו להם את השכר לכל המורים ושהם לא ילמדו ליבה אחרת לא יכנסו איתו לממשלה?) בגלל שיטת ממשל מטומטמת.
*באשדוד כבר התחילו לשים כרזות שקוראים לנשים לא ללכת חשוף
בקיצור, נראה שאנחנו יופי בדרך לשם.
גזענים שקוראים לאנשים כמוך שמאלנים אפס. אנשים כמוך שקוראים לאנשים כמוני אנטישמים (אתה עושה לי רושם של אדם מבין עניין בניגוד לחלק מהמגיבים פה וזה בטח לא מוסיף לך נקודות זכות. אני משער שאתה יודע מה פירוש המילה אנטישמי. כנ"ל לשימוש שלך במילה גזענות. לא מומחה גדול אבל לא נראה לי שחרדים זה גזע וגם אם הם גזע, זה שאני מבקש שיצאו לי מהכיס ולא יכתיבו לי את החיים במרחב הציבורי, לא הופך אותי לגזען. אי לא צריך לממן את הלימודים שלי ואחרי זה גם את הלימודים שלהם כשאני עובד מאוד קשה והם לא עובדים בכלל).
עברתי על כל ההודעות שלי בנושא, לא רשמתי פעם אחת את המילה אנטישמיות על שלל צורותיה או את המילה גזענות על שלל צורותיה, מוזמן להראות לי איפה כתבתי ואחזור בי.
כל הדברים שרשמת הם נקודות נכונות, מעולות אפילו, שיש צורך לתקן אותן ומהר. אבל אתה "לא בדרך הבטוחה לאיראן", אפילו לא קרוב. באיראן מי שנתפס גונב מאבד יד, וזה עוד בקטנה. חושדים שאתה מרגל? אין חקירה, אין כלום. מעצר, הוצאה להורג, משפחה שלא יכולה למצוא עבודה. וזה קורה מדי יום שם. ואני לא מדבר בכלל על זה שאין שם נשים במרחב הציבורי ופה אישה יכולה להיות ח"כית, שרה, ראש ממשלה או סתם לצאת מהבית עם ראש חשוף כי בא לה ללכת לים.