09-08-2022, 10:53 PM
(09-08-2022, 10:28 PM)SwitchBlade כתב: ממליץ על הסרטון בו הוא מדבר על הבראול, bias במלוא תפארתו.
אני נהנה מאוד מהתחרות בין שני ה *לידור תאטום אוזניים* נרטיבים השונים שפאנק ושהאליט מוציאים החוצה.
מתישהו, פעם בכמה זמן, הם חייבים לפרסם ולחשוף את רשימת המקורות שלהם ואז נוכל להבין באמת מאיפה אנחנו מקבלים את כל החדשות שלנו.
אני מניח שרוב המקורות של מלצר הם האנשים הותיקים יותר - JR, היימן, ג'ריקו. בוב אורטון וריק פלייר היו מדברים איתו פעם, לא חושב שהם בתקשורת עכשיו. טסה בלנצ'ארד הייתה מקור שלו בוודאות, אבל היא קצת לא רלוונטית.
וינס היה מדבר איתו על בסיס קבוע פעם, אבל מלצר אמר שהוא לא דיבר איתו מאז 2014 בערך (וינס התקשר למלצר בשביל להתייעץ איתו על סטוריליין מסויים).
מבחינת הדור הנוכחי הוא בטח מדבר בעיקר עם האליט ואוספריי. הייתה לו תקשורת עם ריקושט, אבל אני לא יודע להגיד אם הם עדיין מדברים.
המקורות הברורים של שון רוס סאפ הם צ'לסי גרין, דיאונה פוראזו ושיין הלמס. הוא מאוד באדי-באדי עם דמיאן פריסט ותמיד דואג להרים לו בביקורות שלו, אז אני לא אופתע אם גם הוא אחד המקורות שלו.
הידיעה על ליידי פרוסט שהוא הוציא לא מזמן נראית כמו משהו שהגיע ישירות ממנה. יש לו גם תקשורת עם סמי גווארה, כי כבר פעמיים קרו מצבים שסמי פרסם הצהרה דרכו.
אין לי מושג מי מדבר עם ג'ים קורנט חוץ מFTR.
אני גם לא בדיוק יכול לנחש מי המקורות של מייק ג'ונסון או ווייד קלר נניח. לקלר הייתה תקשורת ישירה עם סטיב אוסטין ושון וולטמן בסוף שנות ה90, אבל הם לא בדיוק מאחורי הקלעים כרגע.
מתאר לעצמי שחלק מהמקורות הם סתם כל מיני סטוג'ים בקריאטיב שאנחנו לא מכירים בכלל.