09-06-2022, 11:39 PM
(09-06-2022, 08:58 PM)master of doom כתב: אדי קינגסטון לא קבר את CM פאנק בפרומו ביניהם.
כשכל הקטע שלך הוא שאתה מוחץ את כולם על המיק', ואז בא מישהו והופך עליך את הקהל.. זה חד משמעית קבירה.
חשוב לציין שקינגסטון היה שם פושר לגמרי בקרב כלל מעריצי AEW עד לנקודה הזאת.
זה כאילו סדריק אלכסנדר יבוא לקרב מול ברוק לסנר ואשכרה יצמיד אותו אחרי קרב תחרותי. כל הקטע של ברוק לסנר הוא שלא מצמידים אותו. הוא הסדק הגדול ביותר של פאנק בAEW ויש סיבה שפאנק לא מפסיק ללכלך עליו בקייפייב בכל הזדמנות.
(09-06-2022, 11:03 PM)karusi כתב: אומגה לא בראש הקארד, אבל ראית את התגובות של הקהל אליו? הוא נותן את קרבות הערב מהרגע שהוא חזר לזירה, מקבל תגובות ענקיות מהקהל, למרות הניתוחים והפציעות הוא רק טיפ טיפה חלוד. לדעתי אומגה מאוד מאוד חזק.
שרוג'ר תמיד מתווכח אבל אחרי שנתתי לו את כל הספוטים הרעים בראו אז כל מה שיש לו לעשות זה לחפש GIF מלפני שנתיים כדי להגיד שדינמייט זה רע.
הקטע זה שמה שרע בדינמייט זה לא קרבות עם ספוטים שלא מצולמים טוב או ספוטים שנראים פעלולניים מידי - הבעיה של דינמייט זה רוסטר גדול מידי וקריאטיב לא המשכי שמנסה לרצות את כולם ולא מרצה אף אחד, בתוספת טוני שלא יודע מה לעשות עם טאלנט חוץ מפופ של דביוט/ חזרה.
צוות הצילום של AEW אכן כושל לפעמים והם לא מבינים שהם צריכים להעיף משם מי שלא מבין מה לעשות.
הרבה הפעמים אני רואה בקרבות שלא תופסים את הזוויות הנכונות (כאלו שמראות קהל בזמן שלא צריך להראות, או את המתאבקים בצורה לא מחמיאה). זה צוות צילום בלי מודעות עצמית -_- אפילו בכניסה של פאנק הם שמו את מוקסלי בPPV האחרון
אני דווקא מבין את הנקודה של רוג' עם הגיפ הזה.
כמובן, עם צוות צילום טוב יותר המון מזה היה נחסך, אבל "להקריב הכל בשביל הספוט" זו מנטליות לא אידיאלית שהיא כן בעייתית בAEW. לפעמים לא צריך להסכים לעשות קנדיאן דסטרויר על גבי 3 אנשים שעומדים אחד על השני לתוך שולחן בוער. לא כי זה לא מגניב, אלא כי זה נראה רע ולא כמו קרב אמיתי.
הבעיה של אומגה אני מניח היא שטוני קאהן הוא מארק מובהק של פאנק.
לא יצא לי לראות את אומגה יושב ליד טוני בצורה הזאת. פאנק קבוע לידו בכל אירוע, בכל מסיבת עיתונאים, בכל מקום. הסטטוס של הEVPs ירד אל מול אנשים כמו ג'ריקו, פאנק, בריאן, מוקס וג'ריקו וגם ג'ריקו. אומגה הוא מעולה והוא מביא צפיות והוא 10/10 ברסלינג, אבל פאנק הוא הכוכב הגדול ביותר בAEW.
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.