(09-06-2022, 03:41 PM)NovemberMan כתב: ״לא לחשוף את העסק״ זה נורא תלוי בעיניי,אני מסכים.
שמתאבק יתלונן בפרומו ש-X לא מכר לו בקרב זה לחשוף את העסק בצורה המכוערת ופוגעת ביותר.
שמתאבק יגיד שיש לו בעיה מאחורי הקלעים עם X או שנשמע שיש היט בין Y ל-Z זה מבחינתי בגבול הטעם הטוב כי זה ברור שיש לוקר רום ושיש שם מערכות יחסים. אבל כן, יפריע לי לראות תמונה של שני מתאבקים מתחבקים מאחורי הקלעים בזמן שהם בפיוד דמים.
אפשר לקחת לדוגמא את הסטורלינים של דניאל בריאן וקופי קינגסטון לכאלו שעובדים טוב, הם set in reality אבל גם עובדים ברמת הסטורלין.
גם הפיוד של MJF ופאנק הוא דוגמא טובה כי גם שהם חותכים פרומואים שמרגישים כמו על הגבול בין work לshot אני יכול להאמין שהם מתכוונים לכל מילה.
לעומת זאת, שבריט ברייקר עשתה רפרנסים ל"שקי חול" כשהיא דיברה על ת'אנדר רוזה זה מטומטם ביותר בעיניי. וגורם לכולם להיראות רע.
(09-06-2022, 04:04 PM)Roger כתב: החשיפה של העסק בAEW מבחינתי בעיקר נעשית בזירה. הנו-סלים בכל קרב, הזוויות צילום שתמיד איכשהו יושבות בול על איפה שרואים זה מכות מזויפות, הדייבים - יש את זה כל תוכנית כמעט בכל קרב עם כל מתאבק ויש גבול לכמה אפשר לחכות למישהו שיעשה סלטה מכופלת כדי לתפוס אותו. בAEW הרסלינג עצמו והמופעי אוננות של המנהלים זה לגמרי חשיפה של הביזנס. אני לא יכול לראות קרב שלהם יותר מאיזה 2-3 דקות. תמיד אומרים שאתה משהה את האי-אמונה שלך ונסחף לרסלינג ופחות אכפת לך שזה מזויף, אבל שזה ככה בפרצוף בצורה הכי גסה שיש, זה בלתי אפשרי, וזה גם מקרין על שאר התוכנית.
זה לא סטייל של ארגון של סטייל של היאבקות.
היום זה נורא נפוץ עם המתאבקים שפרצו בPWG אבל אני רואה את זה המון גם בWWE ובNXT עם אותם מתאבקים, בדיוק חשבתי על זה כשראיתי את הקרב של כרמלו הייז וריקושט, ריקושט בחור מאוד מוכשר אבל הוא מרגיש כאילו הוא acting pro wrestling ולא מתאבק.
ואני גם לא אוהב את זה, אבל מצדי שני זה לא חדש. זה קיים עוד משנות ה80'. זה פשוט נפוץ ופופולארי יותר.