01-22-2021, 04:33 PM
(01-22-2021, 04:27 PM)lidoradir כתב:(01-22-2021, 04:03 PM)King Kenny כתב: מה יכול להיות גדול? רציני אני שואל, לא בציניות. מה נבנה בסמאקדאון מאז שריינס זכה באליפות, שיכול להיות יריב ראוי לרסלמניה בשבילו? אין. האופציה הכי גדולה שלהם זה היה רוקי, ויש מצב שזה גם היה הכיוון לרסלמניה הוליווד המקורית. אבל כרגע אין להם קרב גדול לריינס, ואם הם יצליחו לבנות או את נקאמורה או את בראיין בזמן שיש עד מניה את זה נחכה ונראה.
בריאן בתקופה האחרונה הפסיד נקי לג'יי אוסו, שינסקה נקאמורה וסזארו, אז פתאום ללכת לכיוון של לתת לו זכייה בראמבל וקרב אליפות ברסלמניה נגד רומן ריינס מרגיש לי מפגר.
אני לא שוכח שנקאמורה הפסיד נקי לאוטיס לפני כמה שבועות, הם כן הצליחו 'להשכיח' את זה אחרי הופעות מעולות שלו בגאונטלנט ובקרב נגד ג'יי שבוע אחר כך.
אני לא רוצה לראות סינגלס של ריינס-בריאן, בטח ובטח שלא זכייה של בריאן, נקאמורה פייס שוב זה מהלך טוב, קרב משולש יותר יזרום לי.
וכנראה שהדעה שלי תיהיה שונה משל כולם, ריינס נגד רולינס ירגיש לי יותר גדול מכל קרב אחר.
אבל אם הולכים לפי ההיגיון שלך והוא היגיון נכון, מה רולינס עשה לאחרונה שזה ירגיש גדול? נכון יש פה את ההיסטוריה אז לפחות יש משהו, זה כבר גדול יותר מאם זה יהיה בראיין או נקאמורה לדוגמה. אבל הוא נעלם לכמה חודשים, ולפני שהוא נעלם הוא היה חלק מהפיוד הלא נגמר הזה עם מיסטיריו ובניו שהוא לא יצא ממנו יותר טוב ממה שהוא נכנס אליו. אז כן, אפשר לקחת את רולינס אם הוא חוזר לקראת מניה ולתת לו את ריינס וזה יהיה גדול מברירת המחדל של ההיסטוריה ביניהם. אבל זה בדיוק כמו להביא את רוקי, זה להסתמך על משהו שהוא לא הסטוריליין שאתה (WWE) בנית במיוחד למניה וטיפחת ועשית הכל כדי שיהיה לך קרב גדול בידיים. זה כמו ללכת לקנות חלה במקום להכין אחת בבית. זה עדיין טעים, אבל זה עדיין להתפשר.
בשורה התחתונה, אני חושב שאתה חייב להסכים איתי שWWE עשו עבודה לא טובה בלבנות מישהו בסמאקדאון שבסופו של דבר יוכל להוות איום לריינס, הם התרכזו בלבנות את ריינס וזה מעולה כי ריינס פשוט לוהט ומדהים בכל דבר שהוא עושה מאז שהוא זכה באליפות, אבל הם שכחו שנבל טוב צריך גם גיבור טוב ואם אין את הגיבור הזה... אז הנבל הרבה פחות אפקטיבי.
![[Image: giphy.gif]](https://media2.giphy.com/media/5uch4dg0QEIms7DCy3/giphy.gif)
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's. He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling
King Kenny Omega