01-22-2021, 04:13 PM
(01-22-2021, 01:01 PM)King Kenny כתב:(01-22-2021, 12:48 PM)SwitchBlade כתב:
עדיין לא ברור לי מאיפה אתה מייחס לקודי את כל מה שאתה מייחס לו, ברצינות. אני לא אומר שהוא טהור ו100 אחוז בשביל אנשים אחרים ולא רוצה לקדם את עצמו בכלל, כי הוא לא כזה ואין שום סיבה שהוא יהיה כזה, הקריירה שלו היא עדיין הקריירה שלו והיא עדיין צריכה פוש כי הוא מעולה בזכות עצמו. אבל אנחנו באמת הולכים להעמיד פנים שקודי הוא אגואיסט שקובר אנשים כשכל הראן שלו כאלוף הTNT היה בשביל מתאבקים אחרים? שעל בסיס שבועי הוא היה מתאבק קרבות ארוכים, בפרופיל גבוה ונותן מלא מהקרב מול אנשים לא מבוססים כמו ג'אנגל בוי ומארק קוון ומול אנשים שלא היו (אז לפחות) תחת חוזה בארגון בכלל כמו ווארהורס וריקי סטארקס? אנחנו עומדים להעמיד פנים שזה לא היה רעיון שלו להפיל את האליפות לברודי לי בסקוואש של 3 דקות כשהוא הבין שהוא הולך להיעלם מהTV ל5 שבועות כשהוא יכל פשוט להשאיר את האליפות על עצמו ולחזור לעניינים כרגיל? כמובן שהוא החזיר לעצמו את האליפות אחר כך, רק כדי שמי שייקח אותה ממנו יהיה הנו-באדי מהאינדיז שבקרב הראשון שלו בAEW קודי הלך איתו לטיים לימיט של 20 דקות והפך אותו לכוכב? כאילו, בחייאת, אני יודע שיש דברים שהם מוקצנים בציניות שלהם בגלל שזה מצחיק והכל, אבל למה שאתה חושב על קודי אין שמץ של ביסוס לדעתי.
האמת שדווקא העניין עם קודי הוא לא מוקצן בכלל, אני באמת חושב ככה.
אין סיבה להעמיד פנים בשום דבר, תיכנסו בי אם צריך, אני בטוח שאני בדעת מיעוט פה בנוגע לגישה שלי לקודי. קודי הוא אקט נהדר ותמיד היה, הוא תרם ונתן מעצמו הכל בצורה טוטאלית לרסלינג ולמפעל חייו בAEW.
מנגד - בעיניי יש הבדל בין איך שקודי מוצג ומטופל מבחינת בוקינג לבין איך שמתאבקים אחרים (שאני תופס כשווים לו) נתפסים ומטופלים מבחינת בוקינג. וזה מציק לי. אני באמת מתעצבן לראות מישהו כמו פאק בעמדה כזאת מוזרה, לאנס ארצ'ר שלא עושה כלום, והלאה והלאה. מנגד - קודי הוא כנראה האדם שקיבל את הבוקינג הכי מושקע ומרכזי לאורך הכהונה של AEW מההתחלה ועד עכשיו, משהו עם זה לא מתיישב אצלי טוב כשאני לוקח בחשבון שהוא by far לא הטאלנט הכי גדול ומרכזי ומוכשר שלהם. וכן אני חושב שהוא סוחט רגשות יותר מידי לפעמים ואני לא מחבב את זה בכלל.