08-21-2022, 01:56 PM
(08-21-2022, 01:40 AM)master of doom כתב: הערבוב של הרוסטר של AEW עם הרוסטר של ניו ג'פן ו-ROH על בסיס קבוע פוגע ב-AEW. אין בעיה עם גיחות של מתאבקים לארגונים השונים, אני לא אתנגד להופעות של איבושי או ג'יי וויט ב-AEW, אבל אי אפשר לעקוב כשמתאבקים מכל הארגונים מגיעים לעבוד ב-AEW, חלק מהמתאבקים של AEW מחזיקים בחגורות של ארגונים אחרים וכשאני רואה יותר מדי חגורות זה מוריד את הערך שלהן באופן אוטומטי. אם לכולם יש חגורה אולי לא כל כך קשה להשיג אחת.אני מסכים עם העניין בAEW.
דבר שני - אני מייחס חשיבות להבעות הפנים של מתאבק כשחותכים פרומו מולו. זה לא הדבר הכי משמעותי אבל אני נותן לזה משקל. מצד אחד אתה צריך לתת משמעות בהבעות שלך כדי למילים של היריב יהיה אימפקט, ומצד שני לא להיראות יותר מדי דרמטי כדי שזה ייראה כמו פרומו אמין ואותנטי. קייל אוריילי לדוגמה עשה את זה גרוע בפרומו שאדם קול קבר אותו ב-NXT. ברגע שהוא הוריד את הג'קט וקול ירד עליו הבור נסגר עליו הרמטית. הפרומו של פאנק ואדי קינגסטון הוא אומנות לאיך חותכים פרומו ואיך מתנהלים בתוכו. זה היה נראה שלכל מילה יש משקל, חודרת לתוך היריב ובונה את המשפט הבא שלו. זה פרומו שבנה תוך שבוע קרב לגיטימי ואיכותי באירוע, וזאת הוכחה לכמה קינגסטון ופאנק גאוני מיק בעיניי.
אחת הבעיות שלי בצפייה רציפה בAEW זה שאני לא יודע מי הולך להופיע שבוע הבא בדינימייט אלא אם כן הוא מוכרז, זה שהם מביאים מתאבקים מארגונים אחרים להופעה אחת זה גם כן לא עוזר, הרוסטר שלהם גם ככה מפוצץ וקשה לעקוב אחריו. אחת הסיבות למה תמיד אהבתי את תקופת הRA זה שהרוסטרים היו מצומצמים וטובים וכל אקט הייתה המשכיות. זה משהו שאי אפשר לעשות בAEW כרגע.
גם כן לגבי ההבעות פנים בפרומואים.
אני חושב ששון מייקלס(כשהוא לא מנסה לקבור את היריב שלו)טריפל H והאלק הוגאן(אני באמת צריך לומר?) היו הכי טובים בזה.
מישהו שהיה גרוע בזה במיוחד ביחס לכמה שהוא טוב במיק' זה ג'ון סינה.
לא משנה מה היו אומרים לו הוא היה מגחך או עונה "fine speech" ועובר לפרומו משלו.