07-27-2022, 09:12 AM
(07-27-2022, 05:52 AM)SwitchBlade כתב: מסכים עם הביקורת, אבל אני חושב שאתה קצת טכני מידי בניתוח שלך ואתה לא שם דגש על הבעיה האמיתית עם ג'ריקו.
בעיניי ג'ריקו בשלב הזה לא ישחרר בקלות טאלנט עולה מהיריבות איתו - פשוט כי זה מסוכן לג'ריקו. גם ככה עננת הפרישה מרחפת מעליו בכל עת, הוא חייב להיות בפרונט כדי שיפסיקו להציק לו עם זה, כדי שעדיין ידברו עליו כפי שהוא אוהב שמדברים עליו.
אתה אומר שהיריבויות של ג'ריקו ארוכות מידי?
לדעתי זה by design.
למה לג'ריקו לשחרר מקינגסטון? הוא כוכב עולה, אם קינגסטון עדיין אובר ולא over-exposed בסיום היריבות, הוא נוסק למעלה, הקארד זה משחק סכום 0.
אני חושב שג'ריקו נמצא בשלב בו הוא מנסה להנדס תודעה,
מרגיש לי כאילו כל נק' מקסימום ביריבות עם קינגסטון (והיו איזה 3-4) זו נקודה בה תופסים לי את הכתפיים, מנערים אותי ואומרים לי "זה טוב, זה איכותי, זה מעולה, תאהב את זה!".
אנרכיה בארינה צלל בגרון, לפחות עבור רבים, עבורי לא. קרב מגה כלוב 5-5 מגה אקסטרים פצצות ופיגוזים לא עבר בגרון, הצליח בעיקר בגלל הפרומואים של 2.0 אח"כ בעיניי לפחות. קרב מגה הארדקור נעצים וחבלי טיל מגה רובי סוהו סופר קייטרינג וגם קית' לי מגיע - זה כבר נפל על הפרצוף.
זה 7 בבוקר וקמתי ב2 ולא הצלחתי לישון, אז זו איכות התגובה שאתם מקבלים, אבל אני פשוט חושב שג'ריקו חכם מידי מכדי להתייחס לבעיות שלו בצורה שהיא נטו טכנית. הבן אדם מתכוון ל100% מהתוצאות של המעשים שלו. גם הנזק האגבי הוא מתוכנן. הכל מתוכנן. מצטער, כשג'ריקו עובר אחד אחרי השני ומוריד אותו - אין מקום לתמימות יותר. הוא עשה את זה לקאסידי, לLAX, לMJF (הוא ניסה ולא הצליח), לקינגסטון, למוקס (ניסה ולא הצליח) - והוא רק ימשיך. הוא הגיע עד ליפן בגלל שאלגוריתם שלו של לעבוד עם הטאלנט הכי חם הכווין אותו לקני אומגה, הוא יעשה הכל כדי להיות אובר, צריך לקרוא לילד בשמו - זה לא טכני, זה הבן אדם. הבן אדם רעיל, והוא רק נהיה יותר גרוע.
אבל זה ברור כבר שנים שזה מה שג'ריקו עושה. הוא נצמד למתאבק הצעיר שחם באותו רגע ואז לוקח קרדיט על כך שקידם אותו. אתה יכול לחזור עם זה לWWE ולראות שזה מה שהוא עשה גם אצל וינס.
אבל עד לנקודה מסויימת באמת היה לג'ריקו את הטאץ' והיכולת למנף אנשים. אפילו לאורך הריין שלו כאלוף AEW. משהו השתנה אחרי זה.