07-26-2022, 08:29 PM
(07-26-2022, 08:06 PM)FTRainmaker כתב: אייל נינג'ה.
אנחנו לא יודעים אם ג'ריקו בוקר טוב. הוא יודע לזהות טאלנטים חמים ולהידבק אליהם, אבל זה לא סימן למישהו שיכול להיות הבוקר שינהל ארגון.
טוני פשוט צריך לקחת את הפיודים של ג'ריקו ולתמצת אותם מחצי שנה לחודשיים-שלושה.
ג'ריקו-MJF התחיל מעולה, היה הדבר הכי טוב בדיינמייט בשבועות מסויימים. ואז זה נמשך... ונמשך... ונמשך... וכשזה הגיע לבלואו אוף, זה כבר היה כל כך מאוס ולאף אחד לא היה אכפת, ובסוף זה נגמר בבלואו אוף לא מספק וניצחון לא במקום של ג'ריקו.
ג'ריקו-קינגסטון התחיל מעאפן כי ג'ריקו היה אחרי הפיוד המייגע עם MJF, אבל זה התאזן והיה להם קרב PPV טוב. ג'ריקו עשה שינוי בדמות וזה נראה שזה הולך לכיוון טוב. אנרכיה בארינה גם היה מצויין. ואז זה לא נפסק ובמקום זה הלך לבלואו אוף לא מספק וניצחון של לא במקום של ג'ריקו.
תקרא לי תמים אבל מרגיש לי שג'ריקו מנסה לתת לטאלנטים מקפצה על ידי עבודה עם כוכב מוכח. לגבי הניצחון של ג'ריקו על MJF - זה באמת בוקינג תמוה בעיניי אבל אני רוצה להאמין שאמור להיות לזה השפעה לטווח הארוך לדמות של פרידמן אבל לך תדע, יש מצב שהוא סתם אגומניאק שדרש לצאת אובר על הכוכב הצעיר והחם.
לגבי בוקר - אין שאלה בכלל שאנחנו לא יודעים איך הוא יהיה כבוקר אבל גם לא ממש ידעו את זה לגבי האנטר כשהוא נכנס לתפקיד ואני חושב שיש לו לא מעט להציע. זה ניסוי לכל דבר אבל אחד שלדעתי שווה לעשות.
![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!