07-22-2022, 11:52 AM
(07-21-2022, 08:35 PM)Roger כתב: כותב תגובה על משהו שבאמת קרה בתוכנית ומסביר למה הוא גרוע ---> תגובות לא עניינינות שצורחות באופן עקיף "אני רוצה פה ליייקקקקקק"
רסלינג איי אל.
חבל על הניסיון אח, אתה סתם מבזבז זמן.
לדפוק את הראש בקיר יהיה בשבילך יותר מעניין + אולי יפתח לך הראש ותדמם וככה על הדרך תצטרף למורטל קומבט קלאב שזה הסטייבל הכי גדול בכל הזמנים לפי כמה אנשים אשר כולל את אלוף הפיור של ROH, אלוף ROH עתידי והאלוף הזמני.
ברגע שאתה נמצא באשכול של AEW ורושם תגובה רעה = אתה הייטר, כבש של התאגיד וכו'.
ברגע שאתה נמצא באשכול של WWE ורושם תגובה רעה = אתה גבר על ותקבל לייקים מהדיינמייטס.
בקשר ללייקים גם אין לך מה להתרגש, תשים לב מי אותם האנשים שנותנים לייקים ומי מקבל אותם, הדינמייטס עובדים ביחד ומחלקים אחד לשני.
באשכול תוצאות שבוע הבא תרשום תגובה טובה על הפרק ותזכיר את אורנג' קאסידי/דאנהאוזן/אדי קינגסטון ואני מבטיח לך 3 לייקים מינימום.
(07-22-2022, 10:22 AM)karusi כתב: תראה באם באם ביגלו, אם זה השם האמיתי שלך בכלל.. לידור-רוג'ר כנראה לא רואים AEW אלה מעתיקים מהייטרים אחרים או מקשיבים לקורנט ואז מעתיקים הערות שלו. או רואים היילייטס
כי זה לא הגיוני שהם לא אוהבים את המוצר אבל רואים כל שבוע.
הם ההילים של הפורום. כאשר לידור זה הcorporate heel (טווינר לדעתו) ורוג'ר זה הסיידקיק שלו. הם בכל הזדמנות רושמים דברים נגד AEW. באמת לא ראיתי אותם פעם אחת מוסיפים משהו ענייני לנושאי AEW. רק הייט . אבל אתה יודע... זה מה שהם אוהבים. רק הייתי פותח אשכול שנראה נפרד מהאשכול הרגיל, כי הם באמת נדחפים לכל אשכול בצורה נואשת של חיפוש תגובות ותשומת לב
זה נראה שאתה באמת מאוכזב מהמוצר כי באמת השבוע היה רגע שפל של המוצר. אבל זה מה שזה.
אתה באמת מאוכזב. הם סתם באו בשביל ההייט.
מעתיקים מהייטרים או מקשיבים לקורנט... כן זה מה שאני עושה כבר כמעט 20 שנה ברשת. מקשיב לאנשים בפודקאסטים חחחחחחח.
עד מתי קארוסי...
![[Image: Screenshot-2.jpg]](https://i.ibb.co/wrwP8RJ/Screenshot-2.jpg)
איפה היית פה שפרגנתי לפרק מעולה ש-AEW נתנו ? כנראה שאתה בכח מחפש רק את הרע ואת ההייט, כמעט כל האשכול נתנו תגובות רעות על הפרק... ואתה בוחר לרשום : כל כך הרבה hate watchers.
אני נתתי להם הזדמנות ועקבתי אחריהם 3 חודשים והמוצר פשוט משעמם אותי. הייט הייט הייט, בילד בילד בילד.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
תבכו