07-20-2022, 12:09 PM
(07-20-2022, 11:56 AM)Kamigoye כתב: קודם כל, ברור שמהיר ועצבני זה אומנות, ולא ראיתי שום סרט מהיר ועצבני.
דבר שני, אני לא יודע כמה אני מסכים, אתה צודק שרומן גס יותר מקני, אבל זה לא בהכרח אומר שהוא לא שם לב לדקויות (הוא כנראה לא שם לב כמו קני אבל הוא אולי הכי טוב בזה אי פעם), פשוט הדמות שלו גסה אגרסיבית, וזה מתאים לדמות שלו.
הדמות של רומן זה בחור עצבני שמנסה לשחק אותה רגוע ומחושב.
קני הוא בחור עדין ורגיש שמנסה לשחק אותה כמו בוס גדול ומאיים במשחק וידאו, יש פה הבדל ברור לדעתי.
זה הסבר מאוד מעגלי לדעתי, כאילו ריינס הוא גס כי הוא צריך להיות גס ובגלל שהוא משחק דמות גסה מתחת לפני השטח אז הוא גס ולכן זה טוב.
לדעתי זו לא הסיבה, והיא יותר נעוצה בכך שהוא למד רסלינג בצורה שהיא textbook.
היימן אמר בעצמו לפני כמה שנים שריינס הוא תלמיד מעולה של רסלינג (doubtful), מרגיש לי כאילו ריינס הפרויקט לא באמת מצליח להגיע מעל רמה מסוימת של אותנטיות, והדרך בה יצרו אותו והכניסו אותו לשבלונה של רומן ריינס גזרה עליו להיות נורא מלאכותי בהתנהגות שלו - ורואים.
דווקא בחור עצבני שמנסה לשחק אותה רגוע ומחושב זו דמות שאני מצפה ממנה לדקויות, אגב, אם היא דמות טובה.
הפעמים היחידות בהן אני רואה את ריינס מתנהג באותנטיות זה כשהוא הגיב עם מוקסלי.
ריינס אמר בראיון לא מזמן שהוא וסת' הם אחים, אבל הוא ו"דין אמברוס" הם אשכרה חברים על אמת. וזה תמיד היה נכון, זה ממש ברור. הם תמיד היה חברים טובים, כל פעם כשריינס הגיב עם מוקס זה היה נראה טוב ואמיתי יותר מכל דבר אחר.
אני חושב שחלק מהעניין הוא גם שריינס הוא אשכרה לא בחור עצבני, ושהטבע שלו הוא הרבה יותר חיובי מזה. טייסון סמית' הוא אשכרה בחור עדין ורגיש שאוהב משחקי וידאו. אני מניח שחלק מהעובדה שריינס הוא כל כך מלאכותי היא שהוא יותר רחוק מהשחקן שמשחק אותו מאשר שקני אומגה רחוק מטייסון סמית' (וגם קני אומגה פשוט טוב יותר כמובן).