07-08-2022, 12:01 AM
1. __בריי וויאט___ היה צריך לשבור את הסטריק במקום ברוק לסנר
2. __סטאנר___ זה הפינישר הכי אוברייטד שיש
3. __מאט קרדונה___ חייב להיות הפיוד והיריב האחרון של ג'ון סינה
4. על הקריירה של __סת' רולינס___ חייבים לעשות סרט __שאני מביים, מפיק וכותב אותו____
5. הקריירה של __וינס מקמהן___ נמשכה הרבה יותר מדי זמן
וכמיטב המסורת, כמובן, מוסיף עוד משלי:
6. _____ פלייר היא המתאבקת הכי גרועה בWWE
7. לא ______, לא ______ בנקס, לא ______ לינץ', אלא ______ פלייר היא הגרועה ביותר מבין ה4HW
8. ________ הוא פחות טוב מאדג'
9. הקרב שהכי איכזב אותי ב2022 היה __________
10. אם הייתי יכול ליצור אליפות חדשה, היא הייתה אליפות ה_________, בארגון ________, הייתי נותן אותה ל________ אחרי קרב עם _________
11. אם הייתי יכול ליצור סטייבל, השם שלו היה ________, המנהיג היה _________ ומתאבקים נוספים היו ________________
12. בדיעבד, _________ הייתה החלטת בוקינג גרועה
13. _________ הוא המתאבק שהכי מרשים אותי כרגע
תשובות:
6. __שארלוט___ פלייר היא המתאבקת הכי גרועה בWWE
7. לא __ביילי____, לא ___סשה___ בנקס, לא ___בקי___ לינץ', אלא __שארלוט____ פלייר היא הגרועה ביותר מבין ה4HW
8. ___כריסטיאן_____ הוא פחות טוב מאדג'
9. הקרב שהכי איכזב אותי ב2022 היה _____MJF - וורדלו_____
10. אם הייתי יכול ליצור אליפות חדשה, היא הייתה אליפות ה____פיור_____, בארגון ___WWE_____, הייתי נותן אותה ל___מאט רידל_____ אחרי קרב עם ____סת' רולינס_____
11. אם הייתי יכול ליצור סטייבל, השם שלו היה ___אבולושן____, המנהיג היה ____סת' רולינס_____ ומתאבקים נוספים היו __אדג', כרמלו הייז, גרייסון וולר_____
12. בדיעבד, ___הקריירה של רומן ריינס______ הייתה החלטת בוקינג גרועה
13. ____סת' רולינס_____ הוא המתאבק שהכי מרשים אותי כרגע
2. __סטאנר___ זה הפינישר הכי אוברייטד שיש
3. __מאט קרדונה___ חייב להיות הפיוד והיריב האחרון של ג'ון סינה
4. על הקריירה של __סת' רולינס___ חייבים לעשות סרט __שאני מביים, מפיק וכותב אותו____
5. הקריירה של __וינס מקמהן___ נמשכה הרבה יותר מדי זמן
וכמיטב המסורת, כמובן, מוסיף עוד משלי:
6. _____ פלייר היא המתאבקת הכי גרועה בWWE
7. לא ______, לא ______ בנקס, לא ______ לינץ', אלא ______ פלייר היא הגרועה ביותר מבין ה4HW
8. ________ הוא פחות טוב מאדג'
9. הקרב שהכי איכזב אותי ב2022 היה __________
10. אם הייתי יכול ליצור אליפות חדשה, היא הייתה אליפות ה_________, בארגון ________, הייתי נותן אותה ל________ אחרי קרב עם _________
11. אם הייתי יכול ליצור סטייבל, השם שלו היה ________, המנהיג היה _________ ומתאבקים נוספים היו ________________
12. בדיעבד, _________ הייתה החלטת בוקינג גרועה
13. _________ הוא המתאבק שהכי מרשים אותי כרגע
תשובות:
6. __שארלוט___ פלייר היא המתאבקת הכי גרועה בWWE
7. לא __ביילי____, לא ___סשה___ בנקס, לא ___בקי___ לינץ', אלא __שארלוט____ פלייר היא הגרועה ביותר מבין ה4HW
8. ___כריסטיאן_____ הוא פחות טוב מאדג'
9. הקרב שהכי איכזב אותי ב2022 היה _____MJF - וורדלו_____
10. אם הייתי יכול ליצור אליפות חדשה, היא הייתה אליפות ה____פיור_____, בארגון ___WWE_____, הייתי נותן אותה ל___מאט רידל_____ אחרי קרב עם ____סת' רולינס_____
11. אם הייתי יכול ליצור סטייבל, השם שלו היה ___אבולושן____, המנהיג היה ____סת' רולינס_____ ומתאבקים נוספים היו __אדג', כרמלו הייז, גרייסון וולר_____
12. בדיעבד, ___הקריירה של רומן ריינס______ הייתה החלטת בוקינג גרועה
13. ____סת' רולינס_____ הוא המתאבק שהכי מרשים אותי כרגע