(07-05-2022, 08:56 PM)lidoradir כתב: התוכנית המקורית בכלל הייתה רומן ריינס נגד רנדי אורטון, רנדי אורטון נפצע אז חזרו לברוק לסנר.דווקא בגלל מה שכתבת בסוף אני חושב שריינס ישאר כביכול בלי האליפויות
אני כמעט בטוח שבמידה ות'אורי יפדה בהצלחה זה יהיה רק על אליפות אחת והוא יקח את ה-WWE. ת'אורי לא יחזיק ב-2 אליפויות הראשיות.
זה עדיין ישאיר את האפשרות של ריינס-מקנטייר ב-CATC על האוניברסאלית.
יש כל כך הרבה אפשרויות ואין לי מושג על מה הם ילכו, הם יכולים לתת לת'אורי להפסיד בפדייה שלו, יכול להיות שהוא בכלל לא יפדה בסאמרסלאם, אולי הוא יפדה על ריינס/מקנטייר אם וכאשר ב-CATC, זה מתאים ל-WWE.
אני רואה סיכוי קטן שריינס נשאר בלי אליפויות וברסלמניה הוא יהיה נגד רוק. הקרב הזה כל כך ענקי שהוא יהיה המרכזי גם בלי אליפויות(זה מה שאני מקווה שיקרה).
ריינס- רוק לא מצריך אליפויות על הפרק, זה קרב ענק יותר מכל אליפות שתהיה
גם ככה לדעתי ריינס מת לצאת לחופש אמיתי בלי מחויבות לWWE ורק מחכה במציאות להזדמנות שיקחו ממנו את האליפויות, אבל זה חייב להיות בדרך שבה לא יורד שבריר מהאגדיות שלו, בעיקר בגלל שהוא צריך להיות באותו סטטוס של אגדיות ברגע שריינס- רוק יקרה
בגלל זה התאוריה שלי נשמעת מאוד הגיונית, קראו לדגל ללסנר כי רק עם אחד כזה בקרב LMS, פדייה לא נשמעת כל כך פוגעת בריינס, גם אם היא תבוא מכיוון אחד כמו ת'אורי
לגבי זה שת'אורי לא מתאים לסחוב אליפות מאוחדת? זה כבר קטע מוזר של וינס שהוא החליט להפוך את ת'אורי לגדול במהירות ויהי מה
בכללי אני לא רואה את ת'אורי מפסיד בפדייה שלו, כי זה נוגד את מה שאנחנו רואים שוינס עושה למענו
ורק בגלל זה, רק בקרב כזה, ת'אורי יכול לפדות בלי שזה יפגע כביכול בריינס
כל קרב אחר יוריד קצת מריינס
זה קרב שריינס יראה כמו פצוע אנוש אחרי שהוא יסיים עם לסנר, ברמה שגם אם ת'אורי רק ירק עליו הוא יפול מהרגליים