07-05-2022, 08:56 PM
(07-05-2022, 07:36 PM)tomer4321 כתב: רק אני חושב שקראו ללסנר שוב לקרב כדי שיהיה הגיון לקרב LSM ואז ריינס יהיה חצי מת אחרי הקרב ולהכניע אותו בפדייה של מזוודה לא יוריד מההילה שWWE בנו לו?
זה כאילו ישבו בקרייאטיב של WWE וחשבו איך משאירים את ריינס אגדה בלי לתת לו לקחת את החגורות לקבר, ואז עלה במוחם פדייה אחרי LSM, אבל מי ברוסטר שריינס הביס במשך שנתיים יוכל לדרוש LMS מול ריינס? ואז נזכרו שאז מה אם הבטיחו שבמניה זה הקרב הגדול ביותר והאחרון? הרי חייבים להוריד ממנו את החגורות, אז קראו ללסנר כי הוא היחיד שיכול לדרוש קרב כזה
אני כן אתאכזב אם זה נכון כי רציתי שמי שיעשה את זה יהיה מקנטייר בCATC אבל כנראה שפחדו שזה יוריד מההילה של ריינס, והחליטו שזה הדרך היחידה
מה שכן, זה מטומטם לחלוטין לתת לת'אורי אליפות מאוחדת בשלב כל כך מוקדם בקריירה, בטח אם אין לו את הגב של הקהל
מקווה שבכל זאת מקנטייר ישמיד אותו בCATC אבל נראה שגם את ת'אורי יעטפו בצמר גפן כמו שעשו עם ריינס
התוכנית המקורית בכלל הייתה רומן ריינס נגד רנדי אורטון, רנדי אורטון נפצע אז חזרו לברוק לסנר.
אני כמעט בטוח שבמידה ות'אורי יפדה בהצלחה זה יהיה רק על אליפות אחת והוא יקח את ה-WWE. ת'אורי לא יחזיק ב-2 אליפויות הראשיות.
זה עדיין ישאיר את האפשרות של ריינס-מקנטייר ב-CATC על האוניברסאלית.
יש כל כך הרבה אפשרויות ואין לי מושג על מה הם ילכו, הם יכולים לתת לת'אורי להפסיד בפדייה שלו, יכול להיות שהוא בכלל לא יפדה בסאמרסלאם, אולי הוא יפדה על ריינס/מקנטייר אם וכאשר ב-CATC, זה מתאים ל-WWE.
אני רואה סיכוי קטן שריינס נשאר בלי אליפויות וברסלמניה הוא יהיה נגד רוק. הקרב הזה כל כך ענקי שהוא יהיה המרכזי גם בלי אליפויות(זה מה שאני מקווה שיקרה).
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)