06-15-2022, 12:29 AM
(06-14-2022, 01:14 PM)RoeeHardy כתב: (פותח חזית כפולה מול המאסטר)
אני חושב שאם יש מתאבק שהוא סוג של "בטיסטה העכשווי" זה מקנטייר.
לשניהם יש מעין הילה שבנויה בעיקר על לוק מרשים שתופס את העין, מנה מכובדת של כריזמה ויכולות מספיקות כדי לספק את הסחורה בקרב גדול או בסגמנט מזדמן בזירה, אבל כאן זה פחות או יותר נגמר. לאורך זמן החד גוניות שלהם מאוד נחשפת.
לצורך הדוגמה ההפוכה, דין אמברוס היה חבר השילד הכי פופולרי בשנים 2014-2016, לאחר מכן כג'ון מוקסלי הוא היה אחד השמות החמים בעולם ב-2019, והיום ב-2022 הוא עדיין מספיק אובר כדי להיות אלוף ראשי ראוי ומעניין, (למרות הכותרת "זמני"). להישאר רלוונטי לאורך זמן כמיין איבנטר זה לא עניין של מה בכך.
אישית, בטיסטה די הפסיק לעניין אותי אחרי 3 שנים כטופ גאי, פחות או יותר אחרי שהסתיים הפיוד עם אנדרטייקר, ואת זה אני נותן לו עוד בתוספת משקפי הנוסטלגיה. לא סתם עד ההיל טרן של סוף 2009 (שגם כן נמשך תקופה יחסית קצרה עד שהוא עזב) הוא טחן מים במשך שנה וחצי.
מקנטייר הוא כרגע מעין אופציית ברירת מחדל לא מאוד מלהיבה בתור מי שאולי ינצח את ריינס. נכון, הראמבל המצויין של 2020 חתום בהרבה מובנים על שמו, וכן, הוא נדפק מכך שהפיק של הקריירה שלו נפגע מהקורונה, וברור, קרב שלו מול ריינס בקארדיף כנראה יהיה טוב, ובסופו של דבר, זכייה שלו באליפות מול קהל ביתי של 70 אלף תהיה רגע נהדר - אבל האם מישהו באמת מצפה בכיליון עיניים ליום שאחרי? מרגיש לי שאין לו יותר מדי מה להביא לשולחן שלא ראינו ממנו כבר, והרכבת בדרך להפוך לעוד שם באפרקארד כבר לגמרי יצאה לדרך.
ראיתי את התגובה בצהריים אבל הייתי חייב ללכת לעבוד אז אני מגיב רק עכשיו.
קודם כל אני לא חושב שלהשוות את מקינטייר לבטיסטה זאת בושה. בעניין החד גוניות של בטיסטה, אני לא כל כך מסכים כי ראינו אותו בתור אחלה של היל בפיוד עם סינה וגם בתקופת מניה 30 כשהוא נאלץ להסתגל למצב שהוא לא היה אמור להתמודד איתו ולדעתי עשה את זה מעולה. אני חושב שלהיות טופ גאי מעניין במשך 3 שנים זה מעולה, אחר כך היינו צריכים לקבל שינוי ולא קיבלנו, אבל כשקיבלנו בטיסטה עבד מעולה.
מקינטייר יותר דומה לתיאור שנתת בתור מתאבק חד גוני. הוא היה היל די גנרי כשהוא חזר ל-WWE, אחד עם הרבה פוטנציאל אבל גם אחד כזה שה-WWE קיבעו לתבנית מסוימת שלא יכול לפרוץ קדימה. אחד כזה שיאכילו לריינס כדי שהוא ירגיש חזק, בקיצור. אחרי הפייס טרן ושינוי הגימיק ללוחם הסקוטי קיבלנו ממנו צד אחר שאני מאוד מתחבר אליו, הוא נתן ראן ענק בתור אלוף ה-WWE בתקופת הקורונה וסיפק את הסחורה שבוע אחרי שבוע, הדמות הזאת עובדת בשבילי. אני מסכים שהוא לא מתאבק ברמה של סת' רולינס, אבל הגיוון בדמות שלו לא חסר לי כי אני אוהב את הדמות שלו. אני מאוד מצפה ליום שבו דרו יחזיק באליפות שוב, גם כדי להחזיר לו על התקופה שהוא סחב את הארגון על הגב והפעם עם קהל שתומך בו וגם כי אני יודע שאני אוהב את מה שהוא יעשה איתה, מה שהוא עשה ב-2020 וגם ב-2021.
אני חושב שבסה"כ מקינטייר הוא מתאבק עם אחלה סט של יכולות בשביל כולם, ובשבילי הסט שלו בנוסף לדמות פוגע בדיוק בצורה שאני מתחבר אליה. אני חושב שזה יהיה רגע עצום לראות את הקליימור של מקינטייר לוקח לריינס את אחת האליפויות או את שתיהן. בנושא אחר זאת דילמה בשבילי מה הדרך הכי טובה להוריד אותן ממנו, כי אני מצד אחד מארק של מקינטייר אבל מצד שני אם ריינס יפסיד את האליפות לרולינס זה יפתח פתח לפיוד עם פוטנציאל מהגדולים שהיו בשנים האחרונות, את המעט ממנו ראינו בראמבל בקרב צדדי שמבחינת ה-WWE לא היה חלק מהעלילה הגדולה.