06-08-2022, 07:45 PM
(06-08-2022, 06:24 PM)Bam Bam Bigelow כתב: איזה סינה? של 2021 או של 2010 (בתחילת דרכו הסופרמנית, הוא היה מתאבק עם 4 מהלכים)?.
יכול להיות שעוד עשור, שריינס יבוא לתת את הכתף לברייקר (לצורך הדוגמה) נגיד שריינס של 2030 הרבה יותר טוב מברייקר של 2030.
ויכול להיות שהנוסטלגיה גורמת לנו לראות את העבר בצבעים יפים יותר מהצבעים שהיו בהיותו הווה…
אמממ סינה זה סיפור מורכב, התחלתי לראות אותו ב2008- 2009 וממש אהבתי. היה ה"טוב" שכולם אוהבים, נותן קרבות טובים... אני עדיין זוכר שישבתי כילד וראיתי איך ביג שואו נותן לו צ'וקסלם דרך המנורה בקרב מול אדג', שהוא עושה כניסה מגניבה במניה עם המלא אנשים שלבושים כמוהו וזוכה שם אחרי ניסיון לדאבל fu וכל זה. אחרי זה באמצע 2009 הwwe עברו לספורט 1 ושם לא עקבתי כי לא היה לי את הערוץ, ואז חזרתי סביבות 2012- 2013 קצת לפני הסיפור של סינה- איב- ריידר. לא אשקר היו תקופות שהוא היה מרגיש מאוס רצח אבל אז הוא היה לוקח מיק ומשכיח מימני את זה כי הוא אומן מיק.
הדבר החשוב זה שהוא כן הצליח לקבל מתאבקים ולהעלות להם את הערך, עשה את זה עם בראיין בסאמרסלם, עשה את זה עם רולינס, השילד, רוסב, אואנס(בקרב הראשון), זיין.
כן הוא הרס לאנשים את המומנטום והיו קרבות שהוא היה סופרסינה קלאסי שהוציא לי את המיץ, כמו שניצח את אואנס ב2 קרבות אחרי שאואנס ניצח אותו בראשון(זה הפיוד שבאמת ביאס אותי שסינה ניצח ועוד בהכנעה). כן עיצבן שהייתה לו תקופה ארוכה עם חמשת מהלכי הגיהנום אבל אני כן נהנתי ממנו.
נעבור לריינס, הוא היה (לידור) אדיר בתחילת הריין בדיוק עד שסינה בא(חחחחח האירוניה) כדי לשים אותו אובר. משם הייתה ירידה דרסטית מאיך שהוא היה אז, אחרי סינה בא לסנר ושם בכלל הוא לא היה נראה כמו האלוף שהוא היה עד אז. אני ממש נהנתי מריינס (כשהוא היה עם הכפפת זהב) ואפילו רציתי שיהיה ככה אלוף שנתיים אבל עכשיו זה כבר מוגזם. תראה את ריינס שסגר את מניה כשהוא מצמיד את בראיין ואדג' ביחד במאיין איבנט, עומד כמו אל מחוץ לזירה, מי יכול עליו?
ותראה את ריינס אחרי הקרב מול לסנר מניה האחרונה ותראה כמה הוא ירד ממניה למניה.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)