05-08-2022, 07:00 PM
(05-08-2022, 06:49 PM)SwitchBlade כתב: בדיוק הייתה לי תגובה דומה באשכול על ריינס,
בכל אופן - אני מבין למה אתה חושב ככה ונוטה להסכים.
בעיניי אוסטין ת'אורי הוא קומי מידי, ברייקר עושה רושם של טיפש (השיוך לסטיינרס לא כל כך תורם לזה), אבל הייז יהיה מצוין - אך ורק בתיאוריה כמובן כי במציאות הוא נמוך מידי ולעולם לא יתקרב לספוט הזה בWWE. עם קצת ליטוש ורצינות - ת'אורי יכול להיות יותר צבעוני מריינס.
חשוב לזכור שריינס ב2014-2015 היה הדבר המשעמם ביותר בהיסטוריה, 100% מהאישיות שלו הייתה השילד והעובדה שיש לו שיער מגניב. לריינס לקח 5 שנים+ כדי לקבל אישיות, להשוות את ת'אורי או הייז לריינס זה דווקא ממש מחמיא להם, ריינס לא הציב רף גבוה כמו סינה או רוק או ג'ף הארדי.
סוויצ'בלייד זה גט עצום לWWE אם יקרה, גם MJF וגם וורדלו. אבל לWWE אין בעיית טאלנט - יש להם בעיית קידום טאלנט.
בדיוק בגלל שיש להם בעיות בקידום טאלנט הם יהיו כמעט חייבים לעשות את "הדרך המהירה" שזה בעצם אומר לשפוך ים של כסף והבטחות מפה ועד לונדון לטאלנט כמו גיי וואיט שיוכל ישר להיכנס לסנצת המיין אבנט סטייל קודי רק עם הרבה יותר אימפקט.
לא סומך עליהם שיבנו אחד, Njpw עשו עבודה נהדרת בלתת לגיי להיתפתח למי שהוא היום, זה כבר קטן עליו, הגיע הזמן של הwwe לשפוך את כל הכסף שהם חסכו בשנים האחרונות עם ה"קיצוצים בתקציב" שלהם על כוכב מוכח שיקפוץ למיין אבנט ברגע שהוא מגיע בגלל זה אני אומר סוויצבלייד כי לבן זונה אין מינוסים בכלל אבל אצל אחד כמו MJF את יכול להגיד גמד, וונילה מיגט' וכל החרא הזה שיש לויינס בראש,וורדלו יצטרך קצת בנייה ואורות במקומות הנכונים בשביל לזרוח לכן גיי המועמד המושלם שלי לתפקיד הזה, הוא מוכן נקודה