05-06-2022, 05:52 AM
(05-06-2022, 12:12 AM)RoeeHardy כתב: אחלה דוקטור סטריינג׳.
ביקורת קצרה נטולת ספויילרים לחלוטין:
מאוד נהניתי. מבחינתי זה לגמרי בחלק העליון של סרטי מארוול. אני יודע שזה נהיה קצת מימ להגיד את זה, אבל אחרי המון סרטי מארוול שהתיימרו להיות ״שונים״ ובפועל פשוט ארזו את אותה נוסחה קבועה בעטיפה אחרת - הסרט הזה אשכרה הצליח להרגיש חדשני ושונה בלא מעט אלמנטים. אז אמנם כמו בכל סרט מארוול אפשר למצוא בקלות חסרונות מפה ועד הודעה חדשה, אבל בשורה התחתונה הסרט לגמרי הצליח לשאוב אותי בזכות ויזואליה מטורפת ושני שחקנים ראשיים מצויינים.
הסתייגות שבכל זאת שווה לציין - ביציאה מהאולם שמעתי יחסית הרבה תגובות של ״התאכזבתי״, ״לא עפתי״, ״ציפיתי ליותר״. אחרי קריאה של עוד כמה דעות דומות ברשת, אני חושב שזה בעיקר עניין של ציפיות. אין לי מושג מה היה ההייפ סביב הסרט, אבל כנראה הוא קצת קרס לתוך עצמו. אז כדאי מראש לעשות תיאום ציפיות - הסרט הזה הוא לא ״הסרט הכי גדול והכי מפתיע והכי חוצה גבולות והכי משמעותי והכי מערבולת דמויות של מארוול והכי קושר את כל הקצוות מכל הסרטים הקודמים והסדרות השונות״. לא, זה בראש ובראשונה סרט על וונדה וסטיבן סטריינג׳, ומי שיגיע אליו בראש כזה כנראה יהנה הרבה יותר ממה שיש לו להציע, ופחות יתבאס על מה שאין בו.
https://www.maariv.co.il/culture/movies/Article-915683
יש לי תחושה שאתה תסכים עם לא מעט ממה שכתבתי על הסרט